Wij zochten een auto die de caravan kan trekken en een BOVAG garage met kwaliteit op de eerste plaats. Gevonden in Diessen, perfect geregeld alles.
Goede inschatting en netjes volgens afspraak geholpen
Je wordt heel prettig te woord gestaan en gemaakte afspraken worden écht nagekomen. De service is prima. Uitstekend vakwerk en er wordt altijd meegedacht om de kosten zo veel mogelijk beperkt te houden.
Vriendelijk, snel en accuraat
Ondanks het feit dat het heel druk is (beetje chaotisch), enorm goed geholpen
alleen maar goede ervaringen
mijn auto starte niet na een belletje hebben ze mij snel geholpen.
Ik wordt hier altijd goed ontvangen door Carlo en monteur Thomas heeft mijn auto weer prima onder handen genomen voor de jaarlijkse autobeurt en hij heeft mij de sleutels weer met een grote glimlach overhandigd en wat ook belangrijk is dit alles voor een prima prijs.
Goed geholpen
Prima geholpen!
Ze denken mee, jagen je niet op onnodige kosten, zijn professioneel,vriendelijk en dienstbaar. Kortom een hele fijne garage, waar ik al zeker 20 jaar met plezier klant ben
Goede service en vriendelijk personeel
Deskundige mensen die meedenken in oplossingen.
Kom er al jaren zijn vriendelijke en snelle service zeker een aanrader
Aardige en deskundige mensen.
Zeer klantvriendelijke garage met deskundig personeel
Fijn geholpen beide keren bij aanschaf andere auto. Ze nemen alle tijd voor je. Klantvriendelijk.niet opdringerig.
Staan altijd voor je klaar top
Wij zijn al vele jaren klant bij autobedrijf Reijrink en worden uitstekend behandeld en goed te woord gestaan. Vorige week advies gevraagd over een Lexus die wij bij een garage hadden zien staan, zij hebben contact opgenomen en zijn voor ons gaan kijken en omdat wij Reijrink een goed bedrijf vinden is de auto met overeenstemming door Reijrink geleverd. Wij wilde klant blijven bij Reijrink. wij wilde klant blijven omdat er veel vertrouwen is en daar is volledige volledige medewerking aan gegeven. Dank voor de tijd die ze daaraan hebben besteed. Fam. Norbart.
Goed geholpen. Aardige mensen.
Goed behandeld