Was mijn eerste keer in deze garage. Ik werd snel en deskundig geholpen door zeer vriendelijke monteur. Helemaal top.
Ze doen daar allemaal hun uiterste best om er voor te zorgen dat de klant tevreden de deur uit gaat !
Er zat een schroef in onze autoband. Monteur heeft deze gemaakt met een prop er in. Hij plaatste de band supersnel terug. Hij legde ook de thuiskomer in mijn kofferbak. Super service. De rekening viel ook heel erg mee.
Prima service, vriendelijk, betrouwbaar, leen auto mogelijk, mogelijkheid om daar ook even te wachten met kopje thee of koffie.
Nvt
Rustig,
Goed ontvangst en nette service
Snelle service aan huis
Beurt vd auto wordt gepland, vervangend vervoer geregeld en er wordt contact opgenomen als de auto klaar is.
Binnenwerk koplamp zat los, deze hebben ze gerepareerd en daardoor hoeft de koplamp niet vervangen te worden. Daarmee heeft de garage mij heel veel geld bespaard. chapeau.
Zo als altijd ben ik tevreden..
Klantvriendelijk, duidelijk en denken mee.
Heel goed geholpen
Goede afspraken die worden na gekomen.
Winterbanden vervangen snel en goed
Wij voelen er ons goed en vriendelijk behandeld.
Uitstekend geholpen. Goed advies. Rij nu een paar maanden in mijn Toyota Aygo en hij bevalt prima.
goede service en goede uitleg over de handelingen die zyn gedaan
Kan je nog iets vragen als het nodig is
s'Morgens 8:00 uur wegens motorstoring diagnosetest laten verrichten. Kon meteen terecht, geweldig. Na 15 min. stond ik weer buiten, probleem opgelost. De factuur was al eerder binnen als dat ik thuis was! Jammer, ik had gehoopt als vaste klant dat dit onder service viel.
Autobedrijf Reijrink levert top-service! Je wordt zeer vriendelijk en persoonlijk ontvangen en de mensen denken graag met je mee. Alles goed, vlot en betrouwbaar geregeld. Een trots familiebedrijf met veel ervaring; en dat merk je!
Vakkundig, vriendelijk personeel en netjes behandeld, bakje koffie en nemen de tijd. Netjes behandeld en ook nog eens betaalbaar. Tevreden klant.
Keurig geholpen, netjes op tijd, prima service!
Hier ben je geen nummer. Hier ben je gewoon n mens, dat vriendelijk en snel geholpen wordt. Gaan weleens in grotere garages kijken dan wordt er nog niet eens naar je omgekeken.