De 2e beurt van mijn Yaris executieve heb ik weer door firma Reijrink in Diessen laten geven alhoewel ik mijn Yaris daar niet gekocht heb. Over de eerste beurt, vorig jaar was ik heel tevreden. Op een gemoedelijke manier leggen ze uit wat er precies gedaan is. Toch blijft men zakelijk. Prettige manier om geholpen te worden. Je bent geen nummer. Mijn volgende Toyota koop ik zeker bij de firma Reijrink.
Op afspraak de remvloeistof laten vervangen. Ik kon er op wachten met een theetje en een krantje erbij.
Altijd vriendelijk en perfect.
afspraak is snel geregeld en afhandeling duidelijk en correct.
Zeer goed en betrouwbaar bedrijf. We kochten onze eerste auto al in 1988 waar we heel veel plezier mee hebben gehad. Vorige week weer een hele mooie auto gekocht, hoop dat we er weer net zoveel geluk en plezier mee hebben als de eerdere auto's die we in het verleden gekocht hebben bij dit top bedrijf. Ze staan altijd klaar voor de klanten ! Geen wonder ook dat ze het zo druk hebben.
zeer goed geholpen
Goed geholpen
Vakkundige en vriendelijke behandeling. Snelle hulp bij problemen
Persoonlijke benadering, vriendelijk personeel, naast goede service, geven ze ook goed advies.
Ik werd netjes behandeld door vakkundige mensen
Onderhoud/Reparaties uitgevoerd zoals afgesproken.
vriendelijk, goed en snel..
Makkelijk afspraak te maken. Goede en prettige service.
Snelle en vakkundige service. Vriendelijke ontvangst
Snelle, correcte service en goed advies
Prima service en prijs/kwaliteitverhouding. Ik had bij andere garages nog wel eens het gevoel dat er ook reparaties werden uitgevoerd die onnodig waren. Bij Reijrink heb ik dat totaal niet. Top garage!
Op een correcte manier geholpen bij de inruil en aankoop van de huidige auto
Pech gehad op de snelweg, binnen een dag waren de onderdelen besteld en de volgende werkdag kreeg ik in de ochtend een telefoontje dat mijn auto klaarstond!
Vanuit Maastricht toch weer bij auto Reyrink terug gekomen, waarom? Vriendelijkheid, empathisch inlevingsvermogen en deskundigheid. Als er een goede vibe is en een match, wat maken dan die kilometers vanuit zuid-limburg uit? Wij zijn weer geslaagd en zijn blij met onze tweede jonge Toyota. Dankjewel Carlo!
goede ontvangst en afhandeling.
Hele fijne garage. Goede service.
Snelle deskundige service