net ontvangst ook door monteur
Goede vaklieden
Prima!
oke
Vriendelijk en deskundig personeel.
Prettige mensen in deze garage en niet duur. Vooral eerlijk.
als er iets is, dan kun je er snel terecht en wordt je vriendelijk, en met een goed advies te woord gestaan. ook in de werkplaats merk je dat er een fijne sfeer hangt er wordt vrolijk met elkaar gesproken. en ze doen hun werk zo goed als mogelijk. ja, ik ben echt tevreden. ga zo door.
Een goed en kwaliteit behandeling
Nieuwe remschijven gemonteerd en apk keuring uitgevoerd .
vriendelijke benadering
1e keer en meteen prima!
Banden verwisseld, makkelijk te plannen, persoonlijk, netjes.
Apk keuring Op afspraak
Goede communicatie, betrouwbaar bedrijf, staat altijd keurig een leenauto klaar. Leveren goed werk
Vriendelijke benadering en oplossingsgerichte aanpak.
Persoonlijke benadering. Zeer flexibel bij problemen. Deskundige voorlichting
tevreden.
Super snel en netjes geholpen met mijn reparatie voor mijn auto! Complimenten!!
Afspraken nagekomen zoals gezegd
Alle aspecten die bij klantvriendelijkheid horen vind je hier terug: Goede service, goed prijs-kwaliteit, overleg voordat wordt gerepareerd, afspraak nakomen, deskundig en vriendelijk personeel.
Ik ben tevreden over Reijrink garagebedrijf.
Bandenwissel. Ik kon er op wachten en kleine dingen gelijk even verholpen.
Klantvriendelijk, punctueel volgens afspraak,persoonlijk en vooral eerlijk in advies en deskundig.
Heel praktijk gericht
Je wordt goed behandeld