4 sterren: goede service, goed behandeld

goed geholpen door robert, goeie prijs voor onze auto gekregen en lekker koffie. Dik te vreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastisch geholpen door Antoine bij de aanschaf van een gebruikte SUV. Goede deal, betrouwbaar en prima service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Topservice! snel, betrouwbaar en een hele goeie deal!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel blij met hele goede service! Hele mooie auto voor een goede prijs! Netjes compleet afgeleverd!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben geweldig geholpen door Antoine! Hij heeft erg veel moeite gedaan, ik ga nergens anders meer heen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is altijd maar de vraag wat voor autobedrijf je binnenstapt, maar bij Boks krijg je meteen een goed gevoel. De communicatie vooraf en de service is uitstekend. Bedrijf straalt professionaliteit uit.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima service en fijn personeel. Nu mijn tweede auto hier gekocht en weer een prima afhandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

5 weken geleden bij de Fa Boks een Mercedes A 180 gekocht. Na diverse keren het bedrijf bezocht te hebben , en in diverse auto\"s gezeten te hebben kwamen we op deze auto uit. De verkoper (Antoine)die ons hielp bleek engelen geduld te hebben, en probeerde ons geen auto aan te praten.Hij had begrip voor onze situatie.Het bedrijf heeft de Mercedes voor ons ingekocht en we zijn er blij mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Me kia picanto opgehaald had eerst een twijfel , maar helemaal perfect afgeleverd. Perfecte Service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vertrouwen blijft een beetje verstoord. Na slechte recensie wordt er ineens binnen paar uur contact opgenomen met de nodige excuses. Gemaakte kosten zijn inmiddels betaald en betreffende persoon heeft alle schuld op zich genomen omdat hij het was vergeten. Blijf het jammer vinden dat het op deze manier moest gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Goed geholpen, deskundig advies. We vonden het erg prettig dat we tijdens de ronde door de showroom niet constant een verkoper bij ons hadden. We konden zelf kijken en dan vragen stellen. (we werden ook niet vergeten hoor)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels hebben wij al jaren onze auto\'s hier aangeschaft en in onderhoud. Wij zijn altijd netjes geholpen en er wordt altijd met ons meegedacht. Niek Slijkhuis is een deskundig, meedenkend en vriendelijk adviseur. Mede dankzij hem rijden wij al jaren met plezier in een auto van Autobedrijf Boks. Wij raden Autobedrijf Boks iedereen aan!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het begon heel goed maar helaas is mijn mening ver naar beneden gezakt. Je betaald €695,- aan afleverings kosten en dan blijkt dat er niet eens genoeg olie in de motor zit en dat het stuur enorm trilt en dus opnieuw de auto (banden) moet uit balanceren. Beloven ze na een telefoontje dat ze die kosten wel willen betalen maar na opsturen daar vaan nog geen woord gehoord of gelezen en geen eurocent gezien. Beetje jammer. Kijken of ze hier wel op reageren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net bedrijf en heeft een goede service , ze hebben de auto netjes afgeleverd. Verkoper Robert heeft ons zeer netjes en beleefd geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een fantastisch bezoek gehad. Heel prettig, er werd echt meegedacht. Wij hebben een prachtige auto, tiptop in orde meegekregen - en dat terwijl wij geen specifieke auto op het oog hadden. Heel goed en betrouwbaar advies gekregen, wij voelen ons echt geholpen. Dus naast de ontzettend vriendelijke werknemers en fantastische service, ook een betrouwbare zaak waar mee te praten valt. Wij zijn niet van plan om ooit bij Boks weg te gaan - hierbij nogmaals dank Antoine.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanuit Limburg naar Apeldoorn gereden, omdat ik verliefd was geworden op een specifieke auto. Daar netjes ontvangen, de verkoper heeft goed geluisterd en bij ophalen van de auto was alles netjes geregeld. Helaas na vier maanden een technisch probleem bij de auto gehad. Dat viel onder de Bovag-garantie en ik kon meteen een afspraak maken voor reparatie. Een leenauto mee naar huis gekregen en daarna was het weer netjes op orde.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor de 2e keer bij Robert een auto aangeschaft bij Boks. Boks is een vriendelijk bedrijf, dat alles voor je wilt doen. Ze denken met je mee, niets is te gek. Vriendelijk personeel en lekkere koffie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

service echt geweldige klant vriendelijke goede afhandeling auto zag er top netjes uit snel en goed geholpen echt een aanrader om je auto te kopen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

IK HEB GOEDE ERVARINGEN MET BOKS, KLANT VRIENDELIJK EN ALTIJD EERLIJK ADVIES. DIT IS NU MIJN 2DE AUTO DIE IK HIER KOOP. HOOP ER NET ZOVEEL PLEZIER VAN TE KRIJGEN ALS MIJN VORIGE, MAAR HEB DAAR WEL VERTROUWEN IN.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben jarenlang de auto bij u in onderhoud gehad. Daarover zijn we zeer tevreden. Een goede service en accurate afwikkeling. Ook hebben we vele malen een auto bij u gekocht. Goede begeleiding en service. Prima werk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben afgelopen maand een goede gebruikte Fiat 500S aangeschaft bij Gerrit Boks. Na een proefrit heeft Antoine(verkoper) ons kunnen overtuigen om de Fiat te kopen met een mooie prijs en een half jaar BOVAG garantie. Bij aflevering kregen wij nog een onderhoudt was set om ons meisje mooi te laten glimmen. Toen we thuis kwamen ontdekte wij dar er wat kleine onderdelen ontbraken. Een appje naar Antoine en het werd geregeld. Wij bevelen Boks zeker aan, we werden goed door Antoine geholpen, dit gaf ons een vertrouwd gevoel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via internet zijn we beland bij dit bedrijf. Na afspraak zijn we naar de gewenste auto gaan kijken. De verkoper was vriendelijk en behulpzaam. We kregen goede informatie en advies over de auto. Er wordt niets gedwongen en er wordt rustig de tijd genomen voor je. Na een aantrekkelijke offerte hebben we de auto gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goede service en altijd netjes geholpen nu onze 2e auto hier aangeschaft en weer netjes en zorgvuldig geholpen zeer aan te raden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring met dit bedrijf, klantvriendelijk. Nemen alle tijd voor je.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar positief. Vanaf het eerste telefonische kontakt tot en met de levering van de auto. Geweldig bedrijf. Hier kom je terug!!!

Laan van de Dierenriem 51

7324 AB Apeldoorn