4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf, duidelijk en eerlijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn tweede auto die mijn moeder heeft gekocht en ik later overnam kwam van Autobedrijf Boks. Met dit in gedachten zijn we weer wezen kijken bij dit bedrijf. Wij werden goed geholpen en kwamen weer een leuke auto tegen die nu is aangeschaft.

een hele goede ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierige ontvangst en correcte afhandeling

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

na een telefoontje voor meer informatie, kregen we gauw een snelle en de juiste informatie over de desbetreffende auto. daarna een bezoek gebracht, proefrit gemaakt. Goede en snelle service, al met al een fijne garage om zaken mee te doen. Aanrader om een auto te kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor mijn is dit al ruim 18 jaar de fijnste allround auto dealer waar je altijd goed zaken kan doen. Nu mijn 7de auto opgehaald voor weer een paar jaar rijplezier

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb er een Volkswagen gekocht. Ik ben hier via via terecht gekomen bij Antoine advies wat hij gaf is echt super daar heb je tenminste nog wat aan. en hij kijkt naar de mogelijkheden die er zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

maandag mijn auto opgehaald bij Boks. wij rijden er nu een paar dagen mee naar volle tevredenheid geen klachten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vrijdag alweer mijn 3e auto opgehaald bij Boks, auto stond netjes klaar volgens afspraak, gister mijn eerste trip gemaakt wij komen hier al heel wat jaartjes zeer tevreden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Auto gekocht. Toen wat klachten. Garage kon niets vinden. Jaar later andere auto bij Boks gekocht(schade bleek later). Bij deze auto airco slecht. Bij vraag om coulance toen als antwoord: Die verlenen wij niet want we hebben veel kosten aan de ingeruilde auto gehad. En bij verder gesprek waren dat dus de klachten die voordien gemeld waren maar men dus \'niets\' kon vinden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij zijn echt niet tevreden. Veel mankementen bij beide auto’s binnen een jaar. Verdacht veel tienen staan erbij. Een kapotte accu op wintersport, kapotte airco, kapot balhoofd, banden versleten, brandstofslang kapot, remblokken versleten. Nu nog witte stofdeeltjes uit de gaten van de verwarming. We blijven bezig ermee. We kijken uit naar een andere auto / auto’s bij een andere g arage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, deskundig personeel. Mensen die luisteren wat jij wilt en met je meedenken. Prima service en mijn auto werd uitstekend, boven verwachting afgeleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positieve ervaring met deze garage! Betrouwbaar in de afspraken die gemaakt zijn en de auto is uitstekend afgeleverd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Van begin tot eind tevredenheid! Goede aankoop van mijn auto, fijne onderhandeling, goede uitleg, snel en correct geregeld. Prima service! Vriendelijk personeel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kwam bij Boks voor de aanschaf van een occasion, de keuze viel uiteindelijk op een Renault Clio. Robert, de medewerker, was zeer vriendelijk en bereid om mee te denken. Tijdens de proefrit ontdekten we een klein mankement wat ons zorgen baarde en hier hebben hij en zijn collega\'s begripvol op gereageerd. Uiteindelijk hebben we hier goede afspraken over kunnen maken en is de koop gelukkig doorgegaan. Ook bieden ze veel hulp en ondersteuning d.m.v. hun eigen app, waardoor de service altijd dichtbij is. Zeker een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enthousiast, gedreven, deskundig, aardig, belangstellend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed, goede heldere afspraken welke werden nagekomen en zelfs overtroffen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door aanbeveling van een kennis hier gekomen vanwege de juiste geluiden, en dat klopt! Op zaterdag geslaagd voor een VW Polo, na stevige onderhandeling met Roy en Antoine een zeer goede deal kunnen sluiten. Erg tevreden, dank je wel heren!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed geholpen met de auto die ik heb aangeschaft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

service waren goed netjes ontvangen in de showroom

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week bij de occasion show in Leeuwarden maakten we kennis met het bedrijf Boks. Ontzettend leuk en professioneel geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na bij verschillende garages geweest te zijn hier terecht gekomen. Goed geholpen, fijne service en een mooie voorraad auto´s. Na een proefrit hebben wij een goede auto gekocht!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Inmiddels de vierde auto aangeschaft bij Antoine.Ouderwets gezellige service en superblij met de dikke beamer cabrio .Bedankt voor de goede service ook voor de mannen van de werkplaats!

Laan van de Dierenriem 51

7324 AB Apeldoorn