Als de sleutelwoorden service, betrouwbaarheid en vakmanschap samenkomen dan heb je in de kern het Autobedrijf van Gerrit Boks beschreven! Na ruim een jaar zoeken naar de voor ons juiste VW-Golf door heel NL en zelfs Duitsland zijn wij uitgekomen bij Gerrit Boks. De juiste VW, de juiste klik met Niek, de gunfactor mbt aankoop en inruil......Kortom: het heeft zo moeten zijn dat onze nieuw aangeschafte VW-Golf zo lang op zich heeft laten wachten! Zou iedereen aanraden, om ook vanuit de Randstad, eens om te rijden naar Apeldoorn. Het is zeker de moeite waard. Wij zijn zo tevreden dat wij onze nieuwe aanwinst bij Gerrit Boks in onderhoud houden. Nogmaals hartelijk dank voor de hulp en het advies mbt de aankoop van onze VW.
Eerlijk bedrijf! Mooie wagens.
Vandaag een auto gekocht bij bedrijf boks erg goed geholpen en meteen een leuke klik met de verkoper.ze zijn erg eerlijk en hebben netjes de onderhouds historie van de auto uitgeprint top bedrijf onze volgende auto zal daar ook vandaan komen.
Goed geholpen door Etienne Kruit vriendelijk en kennis van zaken. Ook meegedacht in onze situatie en nu rijden we in een prachtige auto.
Snelle service/levering en goede prijs kwaliteit van onze nieuwe auto.
Prettige verkoper en vriendelijk geholpen ,goed advies!
Wij kochten onlangs een prachtige Peugeot Cabrio bij Autobedrijf Boks, Etiënne Kruit hielp ons klantvriendelijk en met vakkundig advies. We waren jaren geleden ook klant bij dit bedrijf en na vele jaren leaseauto\'s rijden via de werkgever, ervaren we Boks nog altijd als een betrouwbaar adres.
Pas een andere wagen aangeschaft, verkoop liep erg gemoedelijk, voor ons de eerste ervaring met Autobedrijf Boks en vooralsnog is deze ervaring positief
Klantvriendelijk en snelle service
Met veel plezier onderhandeld om onze camper in te ruilen voor een gebruikte auto van 2017,alles is wederzijds en op goed vertrouwen afgehandeld,
prettig geholpen. erg vriendelijke en vakkundig personeel. had na aflevering een probleem met mijn auto maar werd snel en goed verholpen. ook hebben ze onze oude auto bij een andere garage opgehaald, top service!!
Eerst indruk mag ik als prima omschrijven. aardige mensen en beschikken over voldoende kennis van zaken. Vertrouwen vind ik erg belangrijk en na mijn aankoop van mijn nieuwe gebruikte auto zijn ze daarin niet tekort geschoten. Hoop in de toekomst ook zeker nog eens terug te komen en te vertrekken met de zelfde ervaring als nu.
Prima geholpen en prima service.
Geweldig. 5 maanden na aanschaf auto zonder enig gedoe meteen reparatie gratis (vanwege Bovag garantie) uitgevoerd met gratis vervangend vervoer. Heldere afspraken welke werden nagekomen. Zoals ook de telefoniste welke terugbelde.
Perfect,high quality service!
prettig geholpen, goede service, na een goede proefrit een prachtig mooie auto aangekocht en de oude tegen een scherpe prijs ingeruild!
Auto ingeruild en weggereden met praktisch nieuwe auto. Door omstandigheden moest ik, achteraf, afzien van de koop. Meedenken was lastig omdat er al betaald was werd er verteld. Onzin natuurlijk, maar eigen schuld; ik zat vast aan de BOVAG-voorwaarden. Auto maar particulier verkocht. Bij aankoop is er meerdere keren gewezen op de onderhoudshistorie van de auto: deze zou volledig in orde zijn. Wat kan er nou mis zijn met zo\'n mooie nieuwe auto zou je denken. Bij verkoop van de auto is bij de erkende merkdealer helaas geconstateerd dat er géén onderhoudshistorie is. Dat betekent dat de verkoper gelogen heeft en dat zit me erg dwars. Een vervelende nasmaak bij een bijzonder goede auto. Ik kom hier helaas niet meer terug.
Beste Julian, Afgelopen week heb ik geprobeerd met u in contact te komen via telefoon en mail dit is helaas niet gelukt. Als reactie over uw review kan ik u het volgende melden. Uw Volkswagen heeft een eerste tenaamstelling van 21-12-2015 in dit geval is de onderhoudsinterval om de 30.000 kilometer of 2 jaar. De Volkswagen heeft u op 13-10-2017 bij ons afgenomen, de auto was toen nog niet toe aan een onderhoudsbeurt omdat deze slechts 11.532 km had gereden en nog geen 2 jaar oud was. Toen de auto door ons afleverings klaar werd gemaakt is de onderhoudsbeurt bij ons in de werkplaats uitgevoerd. Mijn vraag is dan ook op wat voor manier is er geconstateerd dat er geen onderhoudshistorie is van uw auto. Mocht u een kopie van de werkplaats factuur willen ontvangen waarop de uitgevoerde onderhoudsbeurt staat dan is dat geen enkel probleem. Met vriendelijke groet, Autobedrijf Boks
super vriendelijk en aardige mensen echt een aanrader geen moeilijk taal gebruik en mee denkend Etiënne is een zeer vriendelijke en vrolijke man echt een aan winst voor een bedrijf .
Kan dit met 1 woord duidelijk maken: toppers! Door omstandigheden kon ik de auto na bezichtigen niet direct kopen. Auobedrijf Boks heeft echter voor mij de auto maar liefst een maand achtergehouden en hebben vandaag 6 maart uiteindelijk alsnog de auto op kunnen halen. Netjes geholpen door Antoine (en het team eromheen).
Wanneer ik vragen over de auto had werden deze vrijwel direct beantwoord. Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Boks.
Hele fijne garage, waar we al lang bij zitten. Hier beide auto\'s aangeschaft. Ze zijn zeer behulpzaam, klantvriendelijk en meedenkend! Antoine heeft ons geholpen met een aanschaf van een auto bij een andere garage.Wij zijn zeer te spreken hierover hoe dit is gegaan! Wij zijn blij dat wij bij onze eigen garage kunnen blijven.
Via internet bij dit autobedrijf terecht gekomen. Proefrit afgesproken. Keurig ontvangen en te woord gestaan. Nette garage met mooie en luxe tweedehands auto\'s. Snelle levering en goede service.
We are a family from Spain that have bought our first car in the Netherlands with the company Autoberijf BOKS. We are very satisfied and impressed with all the support and service received from the begining. Specially from Robert and Antoine..They really focused in the costumer satisfiction. They help us in all the documents we needed to register our car as a expat people.
zeer prettig bedrijf. Zeer mooie auto\'s voor een scherpe prijs. Dit was de eerste kennismaking en gelijk goede afspraken kunnen maken en snelle levering. Auto is tip top in orde
Ik ben op een heel prettige, ontspannen manier geadviseerd. Heel prettige, vriendelijke medewerkers!
Laan van de Dierenriem 51
7324 AB Apeldoorn