Echt een super bedrijf. Super klantvriendelijk en betrouwbaar!
Hebben het bedrijf ervaren als gastvrij, correct en klantvriendelijk.
Voor een garantiegeval met onze auto teruggeweest.Vakkundig snel en perfect hersteld.Geen gezeur garantie is ook echt geen gezeur garantie.Mannen van de werkplaats dikke pluim!!
Ben erg tevreden op manier waarop ik geholpen. heel duidelijk en goed.
Vriendelijke en klantgerichte medewerkers die de tijd voor je nemen. Showroom duidelijk en gezellig ingericht met veel keuzes aan gebruikte auto\'s. Prijzen zijn aantrekkelijk en de service is prima.
Ik ben fijn geholpen tijdens mijn bezoek.
Vriendelijk geholpen. Heldere en eerlijke communicatie. Efficiënt.
Mooie showroom. Was er niet eerder geweest. Had op internet een mooie auto gevonden bij deze garage. Mensen nemen de tijd voor je en doen er alles aan om een tevreden klant te krijgen. Bij mij ging de aflevering van de gekochte auto niet geheel volgens afspraak maar dit werd keurig hersteld met compensatie zonder dat ik daar om had gevraagd. Netjes! Geeft vertrouwen.
Mijn ervaring tot dusver is goed. Ik heb ruim de tijd gekregen om de auto te bekijken.
Goede service, auto netjes opgeleverd
Bij de zoektocht naar een gebruikte auto gastvrij ontvangen en heel goed te woord gestaan. Ook na aanschaf zeer goede service gehad bij de aflevering. Een prettige ervaring.
Al voor de 3e keer een auto, waarvan 1 nieuw, gekocht bij autobedrijf Boks. Super en eerlijk geholpen door Niek. Aangezien wij voor de 3e keer bij Boks een auto hebben gekocht lijkt het ons duidelijk dat dit een goed en vertrouwd adres is. Ook voor een klein euvel kun je bij dit bedrijf langs gaan en wordt er direct naar gekeken. Wij voelen ons bij dit bedrijf KLANT en geen nummertje zoals wij bij een aantal dealers hebben mogen ervaren. Top, Ga zo door.
Goede service, ik kom hier al wat jaren wat mij verbaasd is wie je ook helpt ze zijn allemaal experts! Ik heb onlangs een nieuwe auto gekocht waar ik een super goede deal mee heb gemaakt. Ik ga nooit meer bij ze weg!
Zeer vriendelijk geholpen door deskundige verkoper. Wordt uitgebreid de tijd genomen omtrent advisering auto ook via de telefoon. Renault Megane bevalt uitstekend!
Prima garage. Zeer goed geholpen. Deze garage kan ik iedereen aanbevelen voor een nieuwe of gebruikte auto.
Zeer goed geholpen. Erg vriendelijke mensen. De aankoop van onze VW Touran verliep uitstekend. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.
een gebruikte auto gekocht, goed geholpen. Dit is alweer de 2e auto die ik daar gekocht heb.
Nu voor de 4e keer een auto gekocht bij boks. Super en eerlijk geholpen door Robert! Aangezien ik voor de 4e keer bij boks een auto koop lijkt het mij duidelijk dat dit een goed en vertrouwd adres is!!
Goede service Perfect !!!!!
heb 14 dec een vw polo uit 2002 gekocht bij de firma boks bv er was een probleem. de voor stoelen konden niet naar voren klappen voor de achter passagiers. een bel en een ander Interieur gekregen. Zonder enig commentaar of betaling. Ook gratis een vervangende auto. helemaal geweldig!
Met veel plezier rij ik in mijn auto die ik heb gekocht bij Boks. Goede service en zeer klantvriendelijk.
Heb een passat CC gekocht hier, en alles is gewoon perfect verlopen, de service en de aflevering. Personeel denkt goed mee en probeert je zo optimaal mogelijk te helpen. Top bedrijf met top personeel.
Laan van de Dierenriem 51
7324 AB Apeldoorn