Rijschool gericht op jou zo snel mogelijk je examen te laten halen. Deskundige begeleiding op de motorfiets.
Heel goed, klantvriendelijk en staan voor vragen open
Een zeer degelijke rijschool. Met deskundige rij-instructeur Bernd Vermeulen vlot mijn rijexamen gehaald, zeker waar voor je geld!
Super goede rijschool! En aardige mensen.
Het was leuk om les te hebben, Chan heeft veel geduld en dat is ontzettend fijn. Dan kun je de stress aan het begin van een les goed kwijtraken. Ik heb verder twee adviespunten: - Persoonlijk had ik het fijner gevonden om wat meer te hebben gehoord wat ik goed deed, want je wordt natuurlijk veel verbeterd door de instructeur terwijl je les hebt en daar werd ik wat onzeker van (doe ik nog wel iets goed?). - Ook een examendatum om naartoe te werken was erg fijn, die mag voor sommige leerlingen best wat eerder vastgesteld worden om zelfstandiger rijden te stimuleren. Op je examen moet je het immers ook zelf doen, maar zolang je niet weet wanneer dat is heb je het gevoel dat je oneindig kan blijven doen wat je instructeur zegt. Ik had er een paar keer om gevraagd, maar we planden geen datum. Dus misschien had ik dit gevoel niet voldoende uitgelegd.
Positief, goede, effectieve lessen.
Ik heb deze rijschool als fijn ervaren. De rij-instructeur begreep en kende mij goed, daardoor kon hij goed inspelen op mijn aandachtspunten tijdens de rijles. Dankzij Noordzee rij ik nu al veilig en wel wat kilometertjes. Fijne rijschool! bedankt voor alles...
Vriendelijke Verkeersschool en deskundig. In een keer geslaagd voor motor. Top les-motoren! Erg fijn en goed voor de eigen deskundigheid. Dit geldt alleen voor motor!: Echter zijn er voor het motorrijbewijs een aantal dingen die beter kunnen. Er is geen echte \"planning\" er wordt maar gewoon wat gedaan en van les tot les. Het ontbreekt aan duidelijk les-schema en voor- en na-besprekingen zijn meestal erg kort (als zij er dan zijn). Dit zorgt voor een chaotische planning en lessen die misschien overbodig zouden kunnen zijn omdat gewoon niets nieuws gedaan wordt. Als de leerling geen eigen initiatief neemt worden erg erg veel overbodige lessen gemaakt. Verder is het een beetje raar dat een instructeur zelf vrijwel nooit motor rijdt. Conclusie: Als jij als leerling precies bijhoudt wat jij doet, voor iedere les zelf voor ogen hebt wat er moet gebeuren(en dat dan ook aangeeft) en daarnaast alle belangrijke data zelf vroeg van tevoren inplant, is dit een goeie rijschool. Als dit niet zo is worden er onnodig veel lessen gemaakt met bijbehorende kosten. Voor de prijs van de lessen zou ik meer duidelijkheid verwachten wat betreft de voortgang en de inhoudelijke planning (Een instructeur zou moeten bijhouden wat gedaan is en nog moet gebeuren...). Nu lijkt het erg erop, dat er maar gewoon wat rondgereden wordt en ter plekke verzonnen wordt wat geoefend wordt. Verder is het erg nadelig dat er geen dubbele uren worden aangeboden. Op die manier is er nauwelijks tijd om goed te lessen en met wekelijks een tot twee aparte uurtjes is de leercurve niet erg stijl.
Beste Kris, Hartelijk dank voor je beoordeling. We doen ons uiterste best instructies duidelijk te houden voor de leerling. Daarom vinden we het ook erg vervelend dat dit bij jou niet goed is gelukt. Uiteraard zullen we gaan kijken waar het mis is gegaan en dat (waar mogelijk) verbeteren. Verder willen we je feliciteren met het in één keer behalen van je rijbewijs. Wij doen iedere keer ons uiterste best en dat heeft bij jou duidelijk zijn vruchten afgeworpen, ook al heb je daarover zelf een andere mening. Uiteindelijk heb je in totaal 28 uur nodig gehad voor het behalen van je motorrijbewijs, en heb je 2 uur welke teveel betaald waren van ons terug betaald gekregen. We wensen je veel veilige kilometers. Met vriendelijke groet, Verkeerschool Noordzee
Ik ben via mijn buurmeisje terecht gekomen bij rijschool Noordzee. Ik heb deze rijschool als fijn ervaren. De rij-instructeur kende mij heel goed, en wist ook of ik dan bijv klaar was voor het echte \'\'examen\'\'. Soms werden er wel opmerkingen gemaakt naar mij toe die eigenlijk niet gepast waren, maar misschien had de rij-instructeur dit niet zo bedoeld. Maar in het kort het is een goede rijschool.
Goede rijschool met leuke maar vooral goede rij instructeurs.
Een professionele rijschool die zich flexibel opstelt en graag meedenkt met de klant. De motor rij-instructie is van hoge kwaliteit. Bovendien zijn de lesmotoren goed onderhouden en zeer comfortabel, ook op winterse dagen. Daarnaast zijn de prijzen bijzonder aangenaam. Dit bedrijf verkoopt geen loze praatjes of loze beloftes, maar maakt waar wat ze zeggen. Ik ben dan ook een tevreden klant en kan verkeersschool Noordzee bij iedereen aanraden.
In 2x geslaagd voor het rijexamen. Na de eerste keer een les aangevraagd met een andere instructeur, dat was geen probleem.
In 1 keer geslaagd voor praktijkexamen Auto met ongeveer 40 lessen van een uur. Helemaal top.
Adriaan Pauwstraat 54
2613DB Delft
Noordzee Haaglanden, een van de grotere rijscholen in de regio. Sinds 1963 organiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft auto-, brommer-, aanhanger-, en motorrijlessen voor de hele regio Haaglanden: Delft, Zoetermeer, Den Haag en nagenoeg alle randgemeenten. Ook komen we in bijna het gehele Westland.