5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een hele goede ervaring met rijschool noordzee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pakket van 20 lessen (zoals aangeraden) was precies voldoende om mijn rijbewijs te halen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een erg fijne rijschool waar ik zowel mijn B, A2 als A rijbewijs in 1x heb gehaald.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool met vriendelijk personeel. Eén punt van verbetering; vooraf mobiele nummers uitwisselen kan handig zijn bij lesuitval etc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond mijn ervaring met Chan erg prettig. Rustige man waar ik veel heb geleerd en waar ik me op mijn gemak voelde. Met Bea had ik geen match. Er waren veel irritaties. Het bedrijf zelf zou ik zeker aanraden en dan vooral Chan. Met Bea heb ik geen goede ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had graag duidelijk willen weten wanneer ik door mijn pakket was. Ik denk dat dit een kwestie van miscommunicatie was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rijbewijs in één keer gehaald! Goede les, flexibele planning en vriendelijke mensen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Strenge, zeer goede instructeur. Aad de Wit, onthou die naam.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige samenwerking, duidelijke afspraken, fijne instructeur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuke rijschool, met leuke en gezellige instructeurs. Echt een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bueno! Feedback per instructeur. Bernd: 8. Sterke persoonlijkheid, geeft direct commentaar als het verkeerd gaat maar geeft ook compliment als het goed gaat. Goede gesprekken gehad tijdens het rijden. Chan: 9. Heel rustig, straft niet hard af als je een fout maakt, geeft veel vertrouwen en weet precies wat er geoefend moet worden. Bea: 3. Slechte ervaring. Is erg streng, geeft het gevoel dat je totaal niet deugd als je fouten maakt. En geeft daarnaast ook niet aan je het goed doet, hierdoor ontbreekt iedere vorm van opbouwende feedback. Daarnaast krijg je als leerling ook steeds minder vertrouwen in je rijgedrag en ben je bang om fouten te maken. Ook werden er vreemde kwetsende opmerkingen gemaakt tijdens het rijden over voorbijgangers. Tevens moest ik een keer op de bijrijder stoel plaats nemen waarbij zij het wiel overnam en \'het voordeed\'. Dit werkt totaal niet. Ik snap niet waarom zij voor Noordzee werkt aangezien de andere instructeurs veel geschikter zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne rijschool. Flexibel, denken met je mee en nemen de tijd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt helemaal goed. Ik had een deadline met het verlopen van m\'n theorie door een verblijf in het buitenland. Het CBR zat vol, maar er is toch een plek voor mij gemaakt. En geslaagd!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met Verkeerschool Noordzee is erg goed. Een belangrijk punt vind ik is dat je zelf leert je fouten te herkennen. Dit is door middel van de evaluatie na elke rijles.

Adriaan Pauwstraat 54

2613DB Delft

Over Verkeersschool Noordzee

Noordzee Haaglanden, een van de grotere rijscholen in de regio. Sinds 1963 organiseren wij vanuit ons hoofdkantoor in Delft auto-, brommer-, aanhanger-, en motorrijlessen voor de hele regio Haaglanden: Delft, Zoetermeer, Den Haag en nagenoeg alle randgemeenten. Ook komen we in bijna het gehele Westland.