Super service
altijd prima service en contact over eventuele bijzonderheden
Prima zowel bij ontvangst en afhandeling
Goed tot zeer goed
Prima advies bij aanschaf gebruikte auto. Daarna bij terugkomst voor onderhoud of anderszins prima service. In alle opzichten een goede prijs- kwaliteit verhouding.
Ik kom al bijna 35 jaar bij dit bedrijf en word altijd naar tevredenheid geholpen wat ik dan jammer vind is dat ik onlangs bij het wisselen van de zomerbanden bij het afrekenen geconfronteerd werd met een prijsstijging van 10 Euro. Ik vind dat je je vaste klanten als er een prijs verandering is gemakkelijk hiervan op de hoogte had kunnen stellen de e-mail adressen zijn toch bekend. Dit ben ik van Regie niet gewend.
Op een warme professionele manier wordt hier met de klant omgegaan. Daarnaast ervaar ik hier al meer dan 24 jaar een top service ook wanneer er iets mis gaat. En als er dan iets mis gaat is het de wijze hoe hier mee wordt omgegaan is een voorbeeld voor veel firma\'s. Ga zo door.....
Prima service, we hebben aan de overkant een zorgbureau met als dagbesteding een kringloop dus voor ons ideaal aangezien we best een groot autopark hebben. Gisteren geïnformeerd voor 4 nieuwe banden en vandaag alles geregeld. Chapeau voor de correcte service.
Mooi en professioneel bedrijf. Zeer klantgericht. Vriendelijke bediening.
Al ruim 30 jaar naar tevredenheid klant!
Positief
Ze zijn steeds bereid om je te helpen. En ze luisteren goed naar wat er met de auto aan de hand is dat scheelt een hoop zoekwerk.
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!