Ik ben al jaren naar volle tevredenheid klant bij Regie. Zowel voor de betere occasions als voor het onderhoud !
Bij dit bedrijf wordt je altijd geholpen bij onverwachte gebeurtenissen; de servicebeurten en apk worden deskundig afgehandeld; personeel is vriendelijk en correct.
Alleen goede. Goede, snelle en vriendelijke service.
Altijd goede service!
al jaren met heel veel plezier klant van Regie Auto\'s! Zo wel aan de telefoon als aan de desk altijd op een prettige en klantvriendelijke manier te woord gestaan. Aandacht voor je verhaal en altijd bereid om eventueel probleem zo goed mogelijk te herstellen (wat in dien nodig ook daadwerkelijk gebeurt). Ook vragen worden op correcte manier beantwoord. Als klant, ook al koop ik niet om de zoveel jaar een nieuwe auto, voel ik me gewaardeerd... en dat voelt goed!
Zeer goede service
goede service. klantgericht. vaak minder goed telefonisch bereikbaar
Ben al 28 jaar klant bij Regie Auto\'s en nog zeer tevreden zou er iedereen naar toe sturen om een auto te kopen.
Heel goed.
Snelle service en goede nazorg
super bedrijf. goede auto\'s en hele beste nazorg - service. je wordt daar echt als klant behandeld en niet als nummer. betrouwbaar. denk je achteraf dat reparatie niet goed is verlopen, of er nog een probleempje is, kun je altijd teruggaan en bekijken ze het opnieuw. geen wachttijd dan en wat ook een superservice is, is dat vrijwel altijd een gratis leenauto beschikbaar is. Wij zijn al 25 jaar trouwe klant bij hun.
Vakkundige en snelle service
Reeds vele jaren klant van Regie, tot tevredenheid.
Geweldig, wat een service en leuk personeel die je geweldig te woord staan en helpen
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!