Top service!
zoals altijd vriendelijk en correct behandelt. geheel naar tevredenheid geholpen. service achteraf is goed.
Goed, betrouwbaar
Prettig en professioneel bedrijf.
Heel goed. Ik ben door collega Gaston zéér prettig geholpen.
Prima advies en een goede inruilprijs voor mijn huidige wagen gekregen.
Zeer prettig
Prima geholpen. De wachttijd (5 weken) om een afspraak te maken (verwisselen winterbanden) was wel aan de lange tijd. Door een verblijf in het buitenland (april en begin mei), was het niet mogelijk eerder een afspraak te maken.
Alle 30 jaar klant, dus erg tevreden. Inruilwaarde van auto viel tegen.
Vriendelijke en behulpzame directie en medewerkers. Grote keuze in vele merken van heel jong naar ietwat ouder. Goede service en heldere afspraken. Zeggen wat je doet en doen wat je zegt! Heldere kosten afspraken. Een heel prettig bedrijf om in te ruilen en te kopen met goede service en afspraken no nonsens.
Beste mensen, Toppers zijn jullie, service met een gouden randje, Britt als een echte monteur heb je me geholpen girlpower💪😀👍!
Vriendelijk en deskundig personeel
Alleen maar goede ervaringen!
Kia Picanto wordt als nieuw afgeleverd! Ben er heel erg blij mee en heb alle vertrouwen erin en zal mijn onderhoudsbeurten ook laten doen bij jullie. Bovendien hebben jullie alle professie en kwaliteit in huis, ga ik niet meer verder zoeken. En ben op aanbeveling van mijn zoon Kenny ( fietsenmonteur bij Evers) bij jullie terecht gekomen. Absoluut geen spijt van.
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!