betrouwbaar en deskundig

prettige verkopers, goede prijs/kwaliteit.

top bedrijf

Service is top, klantvriendelijkheid top, werkplek tijdens wachten comfortabel met goede koffie.

Al 20 jaar toppie

Zeer goede service,en vriendelijke mensen.

Het personeel is correct en vriendelijk.

Het was de eerste keer dat ik in de garage kwam voor een korte wintercheck. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en er werd mij verteld dat het wel een uur kon duren. Ik kon koffie nemen en rustig wachten tot de auto klaar was. Ik ben heel tevreden.

Goed en snel geholpen

Klantvriendelijk

Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid, service en prijs-kwaliteitsverhouding!

Zoals gewoonlijk weer uitstekend !!

Ik ben al langer klant bij Regie Auto's en ga er graag weer terug.

Helemaal goed

Alles wat ik van een gpede autozaak kan verwachten

Zials alle andere keren uitstekend.

Zoals alle andere keren uitstekend.

Uitstekende service

Uitstekende service

Top bedrijf met perfecte service

Ik word er altijd supergoed behandeld.

We komen bij de garage binnen en worden meteen professioneel geholpen door zeer vriendelijk personeel, chapeau.

Prettig ontvangen

In een prettige en ontspannen sfeer ontvangen. Heel behulpzaam en het uitleggen van de diverse instrumentaria. Proefritten ook goed. Veel aanbod.

goede service

persoonlijke aandacht en goede adviezen

Een eerlijke verkoper die heel veel geduld had en heeft en alle moeite deed!

Bij Regie auto’s ben ik de laatste week tig keer geweest om of de keuze van de auto te wijzigen... of om iets te laten scannen .... Iedere keer weer hielp men mij op een hele vriendelijke en fijne manier. Ook mailde men mij heel snel terug en kon ik altijd bellen. Wat een fantastische service. Dank jullie wel!

Zeer positief, snel geholpen.

Zeer positieve ervaring. Netjes en correct geholpen. Snelle afhandeling van mijn reparatie.

prima ontvangst, behandeling en perfecte afhandeling

Conform afspraak waren alle zaken goed geregeld. De zaken zijn conform afspraak en afgehandeld.

Klantvriendelijk en goede service!

In één woord: TOP

klantvriendelijk en servicegericht

vlotte en vriendelijke service

Heel flexibel!

Heel flexibel!

Zeer prettig autobedrijf met mooie auto's en betrouwbare verkopers.

Onlangs een Toyota Aygo voor mijn vrouw bij Regie Auto's gekocht. Vanaf eerste contact met Yves Jongen en zijn collega Gaston Crijns tot en met aflevering van de auto zeer gastvrij en prettig behandeld met een goede dosis vertrouwen. Menig merkdealer kan hier een voorbeeld aan nemen. Zou zo weer een auto kopen bij Regie Auto's en zelfs een premium merk aandurven bij dit prettige en professionele autobedrijf.

Heb er goed gevoel bij!

Alleen positief.

Uiterst correct en prima geholpen door Gaston en iedereen

Betrouwbaar en vriendelijk

Fijn en rustig geholpen, afspraken zijn nagekomen.

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!