Zeer vriendelijke en professionele service.

Goede service en zeer vriendelijk en professioneel personeel. Een aanrader.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super makkelijk en heel professioneel.

Ik kan niet meer zeggen. Alles was prima.

Juiste voorlichting. Goede reparatie

Juiste voorlichting. Goede reparatie

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Alles in orde

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Medewerkers benaderen klanten professioneel en vriendelijk, werkplaats levert goed werk.

Grote beurt voor mijn oude Volvo. Leenwagen ter beschikking. Kosten worden in de hand gehouden. Goede advisering mbt mogelijke aanschaf nieuwe auto,

Wat een snelle service!!

Al meer dan 10 jaar klant, mijn APK van mijn Volkswagen Polo was verlopen. Telefonisch door Maurice geholpen en mocht zelfs meteen de werkplaats bezoeken ondanks dat het carnavalsvrijdag was. Binnen een uurtje was alles geregeld. Merci voor de heerlijke koffie en de super service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Asociale omgang met klanten.

Wij zijn vanuit Rotterdam daarheen gereden voor een proefrit en hebben de afspraak gemaakt nog wat informatie te krijgen over te plaatsen accessoires. Helaas kort erna een mail gekregen dat de auto verkocht is. Zeer asiciale omgng met klanten.

superservice

alles is mogelijk bij regie, regelen snel dat keuring in orde komt, altijd netjes bellen voorafgaand aan reparatie. Mogelijkheden tot brengen en halen van de auto legio.

Complete service

Service, voor zover dat uberhaupt nodig is, is van A tot Z verzorgd. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. Stond blinkend te wachten. Bijna een week geleden viel de keuze op deze auto, onze 8e of 9e die we kopen bij Regie auto’s. Vriendelijk en deskundig te woord gestaan en vandaag alles in orde over gedragen. Onze ervaring met Regie auto’s bracht ons weer terug. Als er iets is, kom maar langs, is herhaaldelijk gezegd; en dat maken ze ook waar.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

TOP SERVICE

Op voorhand werd er geïnformeerd naar wensen en budget. Toen we kwamen kijken was er al een selectie gemaakt van auto's. erg fijn. Zo hebben we niet lang hoeven nadenken. Er werd meegedacht in praktische zaken en een duidelijk advies gegeven.

Betrouwbaar, deskundig en betrokken

Toen aan mijn auto een behoorlijk schade werd gereden heb ik van Regieauto's een goede begeleiding gekregen in het besluit om die auto niet meer te rijden. Ze hebben kosten nog moeite gespaard om mij een goed advies te geven hoe om te gaan met de geleden schade. Bovendien kreeg ik een mooie aanbod voor een andere auto. Vol vertrouwen hebben wij deze auto gekocht.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima en snel geregeld allemaal

Zoals altijd ; deskundig , betrouwbaar en redelijk geprijsd!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Het kan ook op deze manier!

Vandaag mijn (nieuwe) Kia Niro ogpgehaald. Tot op heden alleen maar lof. Verkopers nemen de tijd, zijn eerlijk, geven uitleg wat en hoe en bij de overdracht sleutel gaan ze mee naar de auto voor de nodige uitleg en vragen die men heeft. Het gevoel was al goed maar we gaan er van uit dat de auto blijft zoals hij is afgeleverd. Top dus! Heren, bedankt!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goede service, scherpe prijzen en klantvriendelijk

Goede auto gekocht voor een scherpe prijs. De verkoper was erg vriendelijk. Bij de aflevering bleek er iets mis te zijn met de afneembare trekhaak. Dit hebben ze netjes opgelost. Ben dik tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Goed, niet duur, en zéér klantvriendelijk!

Vakkundig, klantgericht, goede gratis leenauto.

Top service

Altijd goede ervaringen, kom hier al jaren.

heel prettig

zie boven

Perfect.

Men komt na wat is afgesproken. Auto perfect overgedragen na een uitgebreide instructie door de verkoper.

Heel goed

zeer tevreden

Alles klopt

Zoals gewoonlijk klopt gewoon alles. Ze komen afspraken na, geven goed advies, zijn goed bereikbaar, en die gratis leenauto maakt het geheel tot een probleemloze ervaring.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Gastvrij en perfect verzorgd.

Gastvrij. Men laat de klant zelf contact zoeken. Goede kennis op hun vakgebied. Komt eerlijk en oprecht over. Goed voorgelicht en geinformeerd.

zeer hulpvaardig en vriendelijk

goed advies, bijzonder aardig, duidelijke uitleg en verwachting.

goede en snelle service

snelle service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijn en vertrouwd hier een auto gekocht

Advertentie netjes verzorgd waardoor wij de moeite wilden nemen om er toch een stuk voor te rijden. Dit werd ook beloond doordat de auto er ook daadwerkelijk tip top uit zag. Verkoper heeft parate kennis over de auto wat een vertrouwd gevoel geeft. Zeer snelle service mbt het rij klaarmaken van de auto, kortom top.

Prima geholpen

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!