Bij de aankoop van mijn Hyundai werd ik op een zeer prettige manier geholpen en is mijn vertrouwen in dit bedrijf alleen maar gegroeid. Ik ben uitermate tevreden....Regie Auto's hartelijk bedankt.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Prima uitleg over auto welk men koopt.

Dhr. Jongen vertelt precies hoe je auto via een Duitse dealer bij Regie binnenkomt. Dat geeft een goed gevoel bij de aankoop.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Nog nooit zo snel een auto uitgezocht, goed geholpen en bovendien geleverd na een dag! Top sevice

Altijd Top

Altijd een goede en snelle eerlijke service

Top service!

Yves ontvangt je super door zijn ervaring in auto’s. Service is gewoon weg top. Leuk en lieve mensen.

Super !

Als wij denken aan een occasion denken we in eerste instantie aan Regie. Zo ook deze keer, en wederom slaagden wij hier, mede door het vakkundig personeel en de goede service die we uit het verleden kenden.

Betrouwbaar

Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Erkend vakmanschap en goede service.

Hier komen we terug!

Onlangs hebben wij bij Regie Auto's een auto aangeschaft. We werden niet alleen vriendelijk geholpen, maar kregen ook degelijk advies om een passende keuze te kunnen maken. Het betrof een gebruikte auto die na onze aanschaf erg vlot afgehaald kon worden. Nadat de nieuwe een grote beurt en airco beurt had gekregen. Als verrassing bij het ophalen, stond de auto ook nog eens opnieuwe sloffen, top service!

Achteraf ruime voldoende

I.v.m. apk-keuring afspraak gemaakt voor 08.30 uur. Afgesproken om een half uurtje een wandeling te maken (corona) doch na 1 uur nog niks gehoord. Heb toen gebeld en binnen 10 min. was alles geregeld.

Zeer positieve koop

Mooie auto gekocht bij Regie. Er waren nog enkele puntjes om de auto helemaal top te maken. Deze werden zonder enige problemen opgelost. Top geregeld door Gaston. Bij het ophalen van de auto bleek er een deukje in de motorkap te zitten, dit werd direct opgelost. 2 dagen later kon ik terecht voor de reparatie, dit werd ook perfect werd uitgevoerd. Mooie zaak met een uitstekende service.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Al vele jaren klant bij Regie. Ik sta nog steeds versteld van de service, klantvriendelijkheid en kennis van de medewerkers. Baliemedewerker, verkoper, monteur, allemaal even vriendelijk en kundig. Chapeau. Ik geef een 9 omdat er moet altijd ruimte zijn voor verbetering moet zijn. Moet eigenlijk een 10 zijn.

• Reden bezoek N.v.t.

Zeer goede ervaring met Gaston Crijns

Voor de eerste keer mijn auto in onderhoud aangeboden bij Regie. Via medewerker Gaston Crijns in contact gekomen met dit bedrijf. Gaston is voor ons de gastheer van het bedrijf. Hij weet precies waar de klant behoefte aan heeft. We ontvingen een nette leen-auto, Gaston heeft ons via telefoon en what's-app tussentijds precies op de hoogte gehouden van de status van de reparatie. Na de werkzaamheden heeft hij onze auto netjes laten poetsen en na werktijd bij ons thuisbezorgd. Advies aan directie / eigenaar: bied Gaston de mogelijkheid om langzamerhand mede-eigenaar te worden van het bedrijf. Hij is zeer getalenteerd en een meerwaarde voor de klanten. Risico voor onderneming: Gaston is een high-potential voor andere werkgevers.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, geen onaangename verrassingen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekende service en directe communicatie

Direct beschikbaar zonder reserves

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

topprestatie, vakmanschap en passie in een bedrijf

Heel positieve ervaring met het zoeken van een auto die kon voldoen aan mijn wensen. Niet alleen kon ik vertrouwen op het vakmanschap maar je voelde de passie om maximaal aan mijn vraag te kunnen voldoen.

Super!

Ondertussen mijn derde auto gekocht bij Regie, 2 bij Renee en nu bij Gaston. Super opvolging! Tip: vertel voordat en gekochte auto opgehaald wordt, wat allemaal meegebracht moet worden

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Geen klachten, auto mooi schoon

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fijne service en geweldige afhandeling van aankoop auto

perfect

goede service en snelle afhandeling

Beloftes niet na komen

2 Jaar geleden een Mercedes benz b klasse gekocht bij regie. Wij zijn toen goed geholpen geworden eerlijk is eerlijk. Nu na 2jaar wilde we toch graag terug naar bmw 1serie. Mondeling en schriftelijk een afspraak gemaakt dat als er een BMW binnen zou komen zij ons zouden contacteren. Tot onze schrik zag ik 2 weken later precies als wens wat wij wilden op de site van regie bmw 1serie verkocht! Hoe ga je dan met een vaste klant om. Zeer respectloos en minderwaardig. Je zult me nooit meer zien bij deze garage. Zijn dan ook diep teleur gesteld.

• Reden bezoek N.v.t.

Voldeed aan de verwachting, zeer tevreden.

Goede service en informatie, vriendelijk en behulpzaam.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

zeven jaar ervaring: vakkundig, behulpzaam, zeer klantvriendelijk

zeven jaar ervaring: steeds klantvriendelijk, vakkundig, uitstekende prijs-kwaliteit,

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantvriendelijk, correct en betrouwbaar!

Zo fijn om met een gerust gevoel zaken te kunnen doen en te weten: dit is een fatsoenlijk en eerlijk bedrijf!

Prettig personeel

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!