Een geweldige garage

Super vriendelijk en attent en nog betaalbaar altijd even een praatje aan de balie of verkoper of met de eigenaar

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantvriendelijk en meedenken zijn kernbegrippen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldig personeel en goede service.

Werd goed ontvangen en goede uitleg gegeven indien nodig. Erg klantvriendelijk. Tijdens de testrit werd ons ook het systeem van de auto netjes uitgelegd en aflevering was ook netjes gedaan.

Deskundig en klantvriendelijk

Na elk bezoek tevreden naar huis.

Prettig

Kundig advies, niet opdringerig. Vragen direct beantwoord

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Voor een goede auto moet je bij Regie zijn het gehele pakket van a tot Z is top !

Voor een goede auto moet je bij Regie zijn, vriendelijk persoon, goede service, prettige ontvangst, mooie aflevering! Ze hebben een showroom en werkplaats met een mooie uitstraling van kwaliteit. Niets is het Regie-team te veel. Allemaal geen probleem. We hebben recentelijk onze 2e auto daar gekocht en het was weer een plezier om de zaak te bezoeken en door de vriendelijke medewerkers te worden geholpen en uiteraard te kiezen van het brede aanbod dat ze hebben. Er wordt je niks opgedrongen maar vooral geluisterd naar je wensen en vragen. De oplevering van de auto was ook weer TOP ! Van de auto wordt je alles rustig uitgelegd hoe alles werk en daar wordt ook echt de tijd voor genomen. De medewerkers hebben passie voor hun werk en dat merk je in alles tot in de details. Samenvattend als je een goede auto zoek met uitstekende service dan moet je bij Regie zijn! Echt een aanrader.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Snelle, vriendelijke en goede service

Heb een aantal weken geleden een auto gekocht bij Regie. Service was vriendelijk en goed. Ik had de auto binnen een aantal dagen al tot mijn beschíkking en ben er erg blij mee. Nogmaals bedankt!

Super garage

Deskundig en vriendelijke medewerkers. Onderhoud zoals altijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Altijd een telefoontje als er extra werkzaamheden bijkomen.

Prettig geholpen

Bij testritje met MAZDA CX 3 zagen we op display dat hij toe was aan een beurt. Dit is vervo llgens ook gedaan en tevens nieuwe remschijven en blokjes voor. En remblokjes achter. Weekje later was ie van ons en paar dagen erna nog op locatie uitleg over technische snufjes en trekhaak erop gezet. Ook de door ons gekochte middenarmsteun prima erop gezet door monteurs cf afspraak.

Prima ervaring

Wij hebben een BMW gekocht en een auto ingeruild bij dit autobedrijf dit alles naar tevredenheid het bedrijf is oplossingsgericht, klant vriendelijk en open en eerlijk tegenover de klant dit geeft vertrouwen en was de moeite waard voor ons om er vanuit de gemeente Alkmaar heen te reizen voor de aankoop

Prima, zoals de afgelopen 30 jaar

Profesioneel goed bedrijf.

Hele goede service !! Wat ze zeggen kunnen ze ook waarmaken. Afgelopen week een grote beurt laten doen voor 600,- Vooraf aangegeven dat de auto geluid maakt bij het maken van een rustige bocht. Dit was niet goed verholpen want het kraakt nog steeds, Nu hebben ze aangegeven om opnieuw langs te komen en dat dit alsnog kosteloos word verholpen!!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

correcte en zakelijke behandeling van vragen,en daar hou ik van.

ik ging met de pas aangekochte auto naar de garage en vroeg een paar vragen omtrent de bediening van alle knopjes en er werd mij duidelijk en snel uitgelegd hoe alles werkte ,ondanks dat men bezig was met andere zaken

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service en duidelijke afspraken.

Prima en vriendelijke medewerkers van bali tot verkoop en werkplaats. Goede service en duidelijk in alles. Zeer tevreden over de werkzaamheden.

Fijne behandeling als klant

Goede service en behandeling. Auto werd netjes afgeleverd. Gewoon een goede garage.

Voortreffelijk

Goede service, klantvriendelijk. Kom zeker terug.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

prima behandeling bij verkoop en corecte uitleg

Uitstekende service

Altijd een tevreden klant bij Regie

Klantvriendelijk en persoonlijke service

Denken mee mocht reparatie duurder uitvallen dan verwacht. Vriendelijk en komen afspraken na.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Combi van zakelijk, schappelijk en vertrouwen!

Zakelijke maar ook schappelijke deal gemaakt. Goede inruil tegen mooie passat met weinig km! Eerlijk verhaal en goede afhandeling! Bedrijf voelt vertrouwelijk!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed geholpen bij inruil door Yves.

Zijn al jaren klant bij jullie, diverse auto's in het onderhoud gehad. Aflevering/inruil donderdag j.l. naar tevredenheid. Echter: Benzinetank was bij thuiskomst bijna leeg. Reservesleutel onbruikbaar, is inmiddels opgelost. Onaangename stank uit airco. Achterklep niet afsluitbaar. Centrale raamvergrendeling reageert niet. Komen morgenvroeg voorbij.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Service schrijven ze bij Regie met een hoofdletter.

Voor het eerst bij dit bedrijf auto gekocht Prima ervaring. Geholpen door rustige professional. In alle opzichten bedrijf waar je je meteen thuisvoelt. Duidelijke info over auto. Aanrader!!

Geweldig!

Fijne en snelle service !

Al jaren een tevreden klant bij Regie auto's

Al jaren een tevreden klant bij Regie auto's

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!