Fijne zaak

Mooie auto's, goede service. Ben goed geholpen bij een lekker kopje koffie.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Al 20 jaar klant service en aankoop van auto geweldig Zeker al 5 auto's gekocht Zeker 5 sterren waardig

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Geweldig. Mocht zelf zonder te betalen de auto meenemen :-)

Duidelijke uitleg, Afspraken nagekomen. Koffie en Thee aangeboden.

Top bedrijf

Heel fijn geholpen en onze auto was snel klaar van de onderhoudsbeurt! Goede service,zeker een aanrader!

Goede duidelijke service

Goede service, vriendelijk en duidelijk geholpen.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Heel goede service en zeer klant vriendelijk

heel goed begeleid in het aankopen van onze Mercedes bus en de goede afhandeling van alle zaken er om heen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Perfect autobedrijf met hoge kwaliteit auto,s en gedegen personeel

bij aankoop van een BMWx1 zeer betrouwbare begeleiding van verkoper Gaston. Hij leeft zich in, in de wensen van de koper, zonder opdringerig te zijn. heeft geleidt tot goede inruil prijs en gedegen afwikkeling van de aankoop. in een woord : betrouwbaar.

WEER correct en met passie/vriendelijkheid geholpen How Pin

Een garage die strook op zeer lange ervaring opgebouwd uit het niets Altijd klaar staan voor een oplossing. Houden zo

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goed behandeld maar verder geen vragen of uitleg hoe de auto en toebehoren werkt.

Bij later onderzoek hoe dan alles moet worden ingesteld er achterkomen dat er geen instructieboekje in de auto zit.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

een eerlijk en betrouwbaar advies

Wij komen hier al vele jaren, onderhoud van auto wordt heel goed doorgesproken.De hoogte van factuur valt enorm mee.

zeer tevreden

goed geholpen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Fantastische garage in een woord “top”

Heel vriendelijk geholpen en een prachtige wagen gekocht .

prima geholpen

betrokken medewerkers, adequate service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Klantgericht, servicegericht, er wordt tijd voor je genomen.

Yves heeft tot driemaal toe de tijd genomen om met ons in gesprek te gaan over een nieuwe aankoop. Er was sprake van wederzijds vertrouwen wat uiteindelijk geleid heeft tot aankoop van een nieuwe auto. Ook de afhandeling verliep soepel en vlot.

Betrouwbaar

Goed georganiseerde gargage, zowel aan de front-desk als werkplaats

Kon niet beter.

Mbxgd

Snel en betrouwbaar

Snelle en betrouwbare garage ze zijn altijd vriendelijk en denken mee voor oplossingen

Prima service!

Goede en tijdige informatie vooraf en snelle en correcte afhandeling werkzaamheden.

Manjefiek, zoals gewoonlijk

persoonlijke benadering staan open voor klant extra service alleen leenauto vaker 'minder betrouwbaar'

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer goed ontvangen, en alles netjes afgehandeld

zeer goed ontvangen,alles netjes afgewerkt

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Een goede en snelle service .

Auto gebracht voor APK keuring binnen 45 minuten wachten met een kopje koffie onderweg naar huis.

Uitstekende service

Mini Cooper gekocht bij Regie auto's. Warm welkom, goede uitleg en een goede prijs. Zeker een aanbeveling.

Betrouwbare garage

Goede service, deskundig personeel. Informeren voordat ze reparaties uitvoeren en geven goede terugkoppeling en denken mee over alternatieven. Ben al jaren tevreden klant en zal het ook blijven.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top service bij onze zoekopdracht.

Regie heeft precies de auto gevonden en geleverd die we zochten. De service was top!

Supersnel

Nieuwe ruitenwissers besteld. Waren niet op voorraad, maar binnen twee uren aanwezig en erop gezet

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!