bij aankoop auto wordt je uitstekend geholpen, ook zonder afspraak!

zonder afspraak werden wij goed geholpen bij de aanschaf van een auto. Verkoper had voldoende tijd en ruimte om ons goed te woord te staan.

altijd top bediening

Receptie altijd vriendelijk en behulpzaam. Voldoende zitruimte om te wachten op de kleine beurt.

Geweldige service

Een verborgen gebrek werd onderkend en gerepareerd, met coulance. Een autobedrijf om te vertrouwen.

Super service

Gewoon alles bij elkaar een perfecte ervaring. Daarbij 100% zeker van een goede kwalitatieve auto.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

ik ben vriendelijk geholpen aan de balie

snelle service

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Juli 2020 een auto gekocht en had nog een onderhoudsbeurt en poetsbeurt tegoed. Vandaag 10-03-2021 onderhouds/poetsbeurt gehad. Er stond een waanzinnig mooi gepoetste ( binnen-buiten ) auto klaar. En rijden fantastisch! De service en vriendelijkheid krijgt van mij een dikke tien! Hartelijk dank super tevreden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Snel, vakkundig en pijnloos.....

Bandenwissel: een F1 team is er niets bij....

• Reden bezoek N.v.t.

vriendelijk en goed

Altijd goed geholpen

Super service

Goed, vriendelijk en snel geholpen zoals altijd daar. Toppers

Vertrouwd

Al lang klant en altijd vriendelijk, accuraat en, zover ik kan beoordelen, deskundig geholpen.

Super service

We zijn hartstikke vriendelijk, goed en vlug geholpen, wat een vriendelijk behulpzaam personeel een echter aanrader.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De service is meer dan goed bij Regie, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend. Ik kom er al jaren en zal er zeker in de toekomst blijven komen.

Uitstekend bediend

Ze denken heel goed met je mee bij Regie!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service, zeer klantvriendelijke bejegening. Top.

Goede service, zeer klantvriendelijke bejegening. Top.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ondanks Coronamaatregelen bleek het mogelijk om in overleg prima afspraken te maken.

Ontzettend goed geholpen!

Heel goed en snel geholpen!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service en kan binnen lopen zonder afspraak

Al jaren vaste klant, tweede auto er gekocht, nooit meer weggegaan en al mijn volgende auto,s er gekocht, ruime keuze in tweedehands auto,s tegen een goede prijs. heel klant vriendelijk en goede service ze staan altijd voor je klaar Ga zo door mvg p.pili

Verrassend goed.

Wij hebben een uitgebreid gesprek gehad over vorige ervaringen van andere autobedrijven. Regie auto heeft daar goed naar geluisterd en daar ook wat mee geedaan tijdens het verkoopproces. Dat was verrassend en waren we heel blij mee. De rode strik op de verkochte auto, als die nog in de showroom staat, is een leuke blikvanger.

Service is altijd geweldig

de service kwaliteit en contact is in een woord geweldig. Zeker een aanrader!!!

Zeer goede service

Duidelijke afspraken. Vriendelijk personeel. Komen afspraken altijd na. Geeft een vertrouwd gevoel.

Super snel gerepareerd

Goede service, snel geholpen, vriendelijk benaderd.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk, snel en goed!

zie boven

Prima auto

Goed en deskundig geadviseerd bij aanschaf van mijn nieuwe auto

goede flexibele dienstverlening

goede service, duidelijkheid geen gladde praat

super

Ik koop al vanaf mijn eerste aanschaf de auto bij regie, evenals mijn man. De service, het meedenken(want inmiddels kennen ze ons) De veiligheid. Ik kan niet anders zeggen dan SUPER. Denk dat ik vorige week mijn 10 de auto heb gekocht en zal ook nooit ergens anders gaan. Ik kom er dus al 38 jaar, vertrouw ik iets niet, even langs, opgelost Brand een lampje wat ik niet herken, even langs.(met woorden of daden)

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!