Heel erg tevreden

Ik ben altijd heel erg tevreden over de service van Regie Auto's. Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en sociaal.

Altijd tevreden!

Vooraf uitleg over reparatie, afspraak nagekomen. Als evt iets afwijkt of extra nodig is, wordt even gebeld en overlegd. Altijd vriendelijk en goed geholpen.

gewoon goed

klantvriendelijk en behulpzaam personeel

meer dan prima

alles conform afspraak

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitstekend en bevestiging dat mij keuze om bij jullie terug te komen, de goede was!

Helder beleid, goede afspraken. Fijne service met leenauto en zeer klantvriendelijke balie!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd goed niet voor niets zolang klant

Alweer prima geholpen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Ondanks drukte bij de werkplaats, wordt je als klant van Regie toch (heel goed en redelijk snel) geholpen. Ook de afdeling Verkoop denkt goed mee met de klant. Algemene sfeer in de garage is zelfs best gezellig.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Je wordt als gast te woord staan. Heel goed!!

Ik voel mij serieus genomen door het personeel!

Zeer goed verlopen

Duidelijke afspraken en niet te duur

Hele positieve eerste ervaring

Vriendelijke, niet opdringerige verkoper die verstand heeft van zijn vak en zijn vak met veel passie uitvoerd!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zoals altijd: prima service!

Ondanks de drukte en eigenlijk geen plek, tóch tijd voor onze auto waarin een marter had gehuisd. s Morgens vroeg om 8.30 uur meteen geholpen. Dank julliie wel!

Uitstekende service

Goed contact. Verkoper denkt mee en brengt oplossingen. Vriendelijk personeel en mooie zaak.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Super fijn en professioneel

Altijd prettig en vriendelijk geholpen. Zeer complete terugkoppeling over onderhoud en wat de auto nodig heeft op welke termijn.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijk onthaald en snelle service

Ondanks drukte toch meteen geholpen. Dank voor de snelle en correcte afhandeling.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik werd vriendelijk ontvangen Toen mijn auto klaar was werd er duidelijk verteld wat er aan gedaan was

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Auto perfect afgeleverd en hele goede service!

Aanrader!

Goede service, flexibel en aardig.

Al jaren klant bij Regie Auto's

Zoals ieder jaar breng ik de auto bij Regie Auto's voor een onderhoudsbeurt en de APK. Het voelt vertrouwd en altijd krijg ik duidelijk uitleg over hoe en wat er met de auto gebeurd. Een rustig sfeertje waarin alle vragen worden beantwoord.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd vriendelijk en goede service!

Heel vriendelijk personeel en de service is top!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima keuzemogelijkheid en Bijzonder kundige, behulpzame en vriendelijke auto verkoper

Wij hadden op korte termijn een auto nodig. Door de deskundige verkoper werden wij in de prachtige showroom door de diverse keuzemogelijkheden geleid en konden wij snel een keuze maken waar wij heel blij mee zijn. Na het gratis gebruik van een leenauto konden wij na 3 dagen onze auto ophalen. Zeer tevreden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Ruime keus in mooie auto's met een lage kilometerstand

Prettig dat er snel een proefrit geregeld kan worden.

Vertrouwen, vakmanschap en vriendelijkheid

Ik ben al klant van Regie Auto’s toen René en Guido in de Menno van Coehoornstraat zijn begonnen. Sindsdien heb ik al mijn auto’s bij Regie Auto’s gekocht en de onderhoudsbeurten laten uitvoeren. Door mijn enthousiasme hebben in de loop der jaren ook mijn beste vrienden hun auto’s bij Regie Auto’s gaan kopen.

Een perfecte servicegerichte garage

Altijd goede service, altijd tijd voor je, altijd vriendelijk personeel.

Super tevreden

Klantvriendelijk en goede service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Natuurlijk moet ik nog kilometers maken maar de service is honderd procent.

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!