helemaal geweldig

Wij kenden de garage REGIE helemaal niet . Via internet de auto gevonden die we zochten. Naar Maastricht, goed geholpen, heel vriendelijk en meedenkend. Hadden de auto snel nodig ivm vakantie. werd geregeld, moesten er zelfs nog voor overwerken, ivm grote drukte in de werkplaats.

Top service!

Ze staan meteen voor je klaar!

Een echte vak garage!

Altijd duidelijk bij alle vragen die men heeft, werken snel en je krijgt je voertuig terug als nieuw!

Wie immer: manjefiek.

Vlug, veilig en voordelig.

Prima!

Mercedes Vito

Auto was niet goed schoon , verkoper loop weg omdat andere koper range rover aan het kijken was , er zou onderdeel opgestuurd worden ( raam bediening ik zou zelf vervangen) is niet opgestuurd .onderhoud is niet volgens Mercedes gedaan interval is 40000 km dure olie natuurlijk is gewoon 15000 km olie in gedaan wel netjes opgehaald op trein station eerste verkoper was aardiger .afhandelende verkoper is aso zomaar weglopen voor rijke stinkerd.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

al jaren altijd goed geholpen

met klant meedenkend over aanschaf nieuwe auto of eventuele reparatie

Alweer tevreden, mijn 8ste auto gekocht

Al 40 jaar klant, Zegt eigenlijk genoeg, Geen opgeklopte verhalen, gewoon duidelijkheid over alles. Dat geeft vertrouwen en vind ik super belangrijk.

Prima!

Prima service en klantvriendelijk!

Vriendelijk

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Niets aan toe te voegen. Super vriendelijk personeel

perfecte en correcte service

Goed bedrijf om een jong gebruikte auto te kopen. Men denkt goed mee met de klant om een passende auto te vinden.

Geweldige mensen.

Fijne zaak waar je nog als klant wordt behandeld.

Eerlijk en vertrouwt.

Prettige omgang met klant.

Fijn autobedrijf!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Eerste keer dat ik Regie Auto’s bezocht

Ik werd bijzonder goed geholpen en heb een zeer vertrouwde indruk gekregen.

Correct, vriendelijk en duidelijk

Alleen contact gehad met de receptie. Besproken wat er gaat gebeuren en mijn opmerkingen genoteerd. Na afloop duidelijk besproken wat er is gedaan cq gerepareerd.

Aanbevelenswaardig

Een betrouwbaar adres voor de aankoop van een 2e hands auto.

zeer goede service

klantvriendelijk ik word altijd prima geholpen ook voor kleine dingen en iedereen is even vriendelijk.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service en communicatie/afstemming

Goede service en communicatie/afstemming

Alles correct volgens afspraak

Van A tot Z perfect!

Regie Auto's zet die ene stap extra voor de klant, waardoor we met veel plezier onze nieuwe auto hebben aangeschaft. Veel waardering voor de gang van zaken en de meer dan vriendelijke benadering. Denkt met je mee en zorgt ervoor dat je tiptop in orde de weg op kunt. Veel dank!

Goede, snelle service.

‘S ochtends gebeld om een voorlamp te vervangen, ik kon dezelfde ochtend nog terecht. 15 minuten later reed ik weer weg. Top!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

altijd een goede service!!

In 2018 de KIA gekocht, goeie auto! En sindsdien laat ik ook de servicebeurten doen. Super tevreden!

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!