Bezoek betrof gr. Beurt + automaatolie vervangen. Zeer klantvriendelijk en deskundig. Alles netjes volgens afspraak uitgevoerd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zeer snelle service voor een reparatie zonder afspraak

direct toegankelijk en meedenkend voor een snelle opossing

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Auto perfect afgeleverd en een goede service met vriendelijk personeel

Prima service!

Prima service!

Uitstekende persoonlijke service

Vandaag een zeer mooi afgeleverde BMW X3 mogen ophalen bij Regie, die met een rode strik klaar stond. Kopje koffie, kleine instructie, nog even een snel een klein laksplintertje verwijderd en de zaak uitgereden.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Zou nooit ergens anders willen gaan!

Ben uitermate tevreden over het contact met Regie Auto's

Ben netjes te woord gestaan door de verkoop adviseur De sfeer was gezellig en ongedwongen . Heb een reële inruilprijs gekregen voor mijn auto. De aflevering van de nieuwe auto ging vlotjes, en alles wat was afgesproken is ook nagekomen.

Betrouwbaar deskundig autobedrijf

Auto voor grote beurt gebracht. Prima baliemedewerker. Rustig en professioneel was de uitleg betreffende de werkzaamheden van de monteur Goed advies meegekregen omtrent brandstofkeuze. Hier schrijven ze service met een Grote letter

Klantgericht

Zeer klantgericht, eerlijk, open en tijd nemend.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Eerlijk, betrouwbaar en een goede service.

Voorheen hier mijn auto gekocht bij Yves, vervolgens mijn beurtjes en apk gedaan. Kortom een goede garage met een goede service.

Vriendelijk en behulpzaam.

Als het niet alleen om de aankoop van een auto gaat maar ook service en nazorg belangrijk voor je zijn dan kan ik Regie Auto's van harte aanbevelen.

Positief goede klantvriendelijke benadering

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

top goed en snel geholpen

Meer dan tevreden hoe je word geholpen. kunnen zich andere auto bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Klantgericht

Goede open communicatie en duidelijkheid betreffende noodzakelijk onderhoud.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Tevreden met de gastvrijheid.

De garage kon geen afspraak maken voor APK en onderhoud van mijn auto maar heeft me toch geholpen. Heel vriendelijke mensen in de balie.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Customer friendly , efficient and timely

Excellent service as always When making the appointment staff are friendly and find solutions when you have a busy agenda ...i am thankful for this Gaston even brought the car to the garage. The level of extra commitment is much appreciated and i would recommend Regie Autos readily

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vriendelijke benadering en prima resultaat.

Mijn probleem is uit mijn handen genomen en voor mij opgelost. Het resultaat mag er zijn. UITSTEKEND.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk en perfect geholpen.

Vriendelijk en perfect geholpen. Alles wordt goed uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service,prijs kwaliteit perfect!

Vriendelijk en kundig personeel,heb alle auto,s al meer dan 35 jaar bij Regie gekocht naar volle tevredenheid =,en veel rijplezier beleefd !

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Zo zou het bij elk autobedrijf moeten gaan!

Hartelijke ontvangst bij éérste keer, koffie met heerlijke vlaai, auto net zo mooi als op foto's, géén gelikt verkopers praatje maar deskundige en eerlijke info. Faire inruilprijs zonder laag bod vooraf! Daarom direct besloten tot koop over te gaan. Bij afhalen alles perfect zoals afgesproken (zelfs kosteloze verhoging van de passagiersstoel) en alweer een lekker stuk vlaai................ Kortom Regie Auto's meer dan aanbevelenswaardig! Met vriendelijke groet, Frans Benders

Suuper bedrijf

Gemoedelijke verkoper die met de klant meedenkt

Zoals altijd SUPER.

Kleine beurt is prima en snel uitgevoerd. Achteraf ook nog zinvolle en zeer behulpzame info ontvangen over eventuele nieuwe occasion.

Uitstekend!

Goede snelle service

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!