Ik ga eigenlijk alleen voor een nieuwe(re) auto. Reparaties heb ik eigenlijk niet. Als er eens iets is wordt dat altijd perfect opgelost en afspraak is afspraak. Top!
Zeer servicegericht en ze bieden adequate oplossingen aan voor eventuele problemen die zich voor doen. Ze denken goed mee met de klant en zijn eerlijk in hun communicatie. Ook als zakelijke klant wordt er zer goed meegdacht.
Vriendelijke ontvangst, snelle en goede service. Prijs ietwat hoog.
Ik werd goed geholpen en er is voor de wachtende klant altijd koffie of thee te krijgen. De kranten en tijdschriften liggen er om even de tijd te doden.
1e Indruk, zeer fijn bedrijf. Tijdens ons eerste bezoek was er een zeer prettige ongedwongen sfeer hetgeen resulteerde in aanschaf nieuwe auto. Geen praatjes maar \"daadjes\", testrijden was direct mogelijk ondanks dat auto op 1e etage stond, dit werd binnen 10 minuten keurig geregeld, belangrijk was de zeer nette inruilprijs van onze inruil-auto, dit was echt redelijk, tijdens aflevering 1 week later waren alle vtv besproken aandachtspunten keurig aangepakt/opgelost. Gewoon alles snel, goed en correct geregeld. Nu afwachten hoe het bedrijf werkt als zich iets voordoet tijdens en na garantieperiode want dat is nog niet van toepassing, maar daar heb ik wel het volste vertrouwen in, mede dankzij de prettige verkoop door Yves. Tip: auto tijdens aflevering voorzien van genoeg benzine zodat men niet bij 1e tankstation dat men tegenkomt moet tanken (waarschijnlijk over het hoofd gezien), setje reservelampjes en gevarendriehoek zou ook fijn zijn. Nogmaals 1e indruk: SUPER GARAGEBEDRIJF en we zien elkaar weer!!!
ruim voldoende tot goed
vriendelijk personeel ,je wordt persoonlijk geholpen.
eer positief iedereen is echt klantgericht.
Al jaren lang klant ,super snelle en fijne service en klantvriendelijk.
Dd. 2 nov. op afspraak in garage geweest om banden te wisselen naar winterbanden. Auto gekocht in febr. 2015 met zomerbanden, incl. nieuwe velgen met gebruikte winterbanden. Zouden in opslag liggen. Banden lagen er niet, ik kreeg tegen de afspraak in gebruikte velgen. \" Zijn ook goed\", werd gezegd. Was echter niet de afspraak.......
Heerderdwarsstraat 36
6224 LT Maastricht
Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!