komen afspraken na en erg vriendelijk aan de balie/receptie. Denken met je mee!

Top Team!

Vakmanschap, geweldige service en zeer klantvriendelijk. Ondanks de drukte nemen ze tijd om je auto goed onderhanden te nemen met een zeer goede terugkoppeling naar de klant. Ik ben zeer tevreden met Kessels Regie.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd topservice tegen een eerlijke prijs en superleuke mensen

Altijd de beste service door de leukste mensen, met eerlijke prijzen en vakmanschap waarop je kunt vertrouwen. Een garage waar je met een goed gevoel terugkomt.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima service team EN .....

Ik kwam voor winterbanden, checken vermogen, achterruitenwisser. EN Mijn auto is 10 jaar, 288000 km en Diesel. Ik rijd nog maar 20.000km per jaar dus liep ik de hele showroom rond, ook boven, maakte kofferbakken open, maakte foto's. Geen mens die me iets vroeg! De verkoop lag blijkbaar nog op 1 oor terwijl de klanten net 's-morgens binnenlopen. Dat was bij Huub Kessels nooit gebeurd.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Top service en kwaliteiten daarbij vriendelijk

Fijne garage met vakkrachten voor service en onderhoud en persoonlijke en eerlijke dienstverlening voor het vinden van een nieuwe/gebruikte auto.

deskundigheid en perfecte afwerking

Wij zijn al jaren klant en hebben al die tijd over dit bedrijf nog nooit iets te klagen gehad. Super aardige, vriendelijke en deskundige medewerkers.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Altijd zeer correct en vriendelijk geholpen

Komen al 25 jaar bij Regie altijd naar volle tevredenheid.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Aankomst om 08:00 uur onplezierig.

Onplezierige binnenkomst: parkeren vóór hekwerk werd door medewerker op onplezierige wijze niet op prijs gesteld.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

We kwamen, we zagen, we kochten!

Prima ervaring!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Winterbanden opleggen , dat was de opdracht. Afspraak maken ging vlot, de receptie medewerker was vriendelijk , behulpzaam en werkte efficiënt. Ik ben helemaal tevreden.

Super service!

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Duidelijke prijs, keurig uitgevoerd en vriendelijke medewerkers.

Duidelijke prijs, keurig uitgevoerd en vriendelijke medewerkers.

Topservice

Prettig Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze (gaan)doen

Goede ervaring met Regie Auto's

Goede ervaring

Snelle en goede service

Na een melding in het display contact opgenomen met regie. Duidelijke aanwijzing en gelijk afspraak op korte termijn in gepland. Na bezoek allee weer in orde.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Keurig en professioneel geholpen bij het kopen van een auto.

Vorige week hebben we een Hyundai Tucson gekocht bij Kessels Regie Auto's. Omdat de site erg overzichteljjk en duidelijk was, hebben we meteen alle info gevonden die we zochten. We zijn heel erg professioneel en fijn geholpen door Younez. We hadden de week ervoor enorm veel vragen. Die zijn allemaal keurig en duidelijk beantwoord. We hebben een mooie deal kunnen sluiten voor onze oude, vertrouwde auto. Voor iedereen die op zoek is naar goede hulp en professionaliteit wat betreft een autobedrijf, bent u bij Kessels Regie aan het goede adres.

Zeer tevreden!!

Ben al heel lang klant, altijd erg vriendelijk geholpen en weet altijd van tevoren wat en hoe er iets gaat gebeuren.

Heel snel geholpen.

Prettige ontvangst en bijna geen wachttijd.

Goede, vriendelijke service

Een vriendelijke ontvangst en goede service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima auto's en goede service

Al meer dan 10 jaar een tevreden klant

Uitstekende service

Fijne en professionele begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe auto. Wij zijn daarbij zeer correct geholpen door Younes die de auto netjes heeft afgeleverd. Ook was de inruil van onze vorige auto geen enkel probleem en is alles uiterst soepel verlopen.

Duidelijk en snel

Zoals afgesproken geleverd perfect

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super garage! Vriendelijke en vakbekwaam!

Ik kom hier al jaren. Ze communiceren heel vriendelijk. Denken mee, denken vooruit, overleggen wanneer er een grote reparatie is/ komt en je krijgt een leenfiets :) Fijn dat er vaste gezichten zijn, dat ze weten wat je als klant graag wil met je auto. Alles wordt goed gemaakt en is altijd op tijd klaar! Dank je wel (ik blijf nog even :))

Alles perfect

Het loopt allemaal heel soepel

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!