Zeer tevreden!!

Ben al heel lang klant, altijd erg vriendelijk geholpen en weet altijd van tevoren wat en hoe er iets gaat gebeuren.

Heel snel geholpen.

Prettige ontvangst en bijna geen wachttijd.

Goede, vriendelijke service

Een vriendelijke ontvangst en goede service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Prima auto's en goede service

Al meer dan 10 jaar een tevreden klant

Uitstekende service

Fijne en professionele begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe auto. Wij zijn daarbij zeer correct geholpen door Younes die de auto netjes heeft afgeleverd. Ook was de inruil van onze vorige auto geen enkel probleem en is alles uiterst soepel verlopen.

Duidelijk en snel

Zoals afgesproken geleverd perfect

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Super garage! Vriendelijke en vakbekwaam!

Ik kom hier al jaren. Ze communiceren heel vriendelijk. Denken mee, denken vooruit, overleggen wanneer er een grote reparatie is/ komt en je krijgt een leenfiets :) Fijn dat er vaste gezichten zijn, dat ze weten wat je als klant graag wil met je auto. Alles wordt goed gemaakt en is altijd op tijd klaar! Dank je wel (ik blijf nog even :))

Alles perfect

Het loopt allemaal heel soepel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Enkele maanden geleden een auto gekocht. Er wordt ook garantie gegeven op de auto. Nu bleek op een bepaald moment dat er een probleem was. Dat hebben ze onderzocht en geweldig opgelost. Voorzover ik het nu kan beoordelen is het probleem verholpen.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

service met een lach

no nonsens en eerlijk, duidelijke communicatie

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Uitgebreide overzichtigelijke showroom met prachtige auto’s en goede hulp.

Ontzettend goed geholpen met de keuze van een mooie occasion! Gaston is erg duidelijk en denkt mee in de keuze als je aangeeft wat je zoekt. Hij neemt de tijd om mee te denken, een en ander te vergelijken en uit te zoeken. Bij de uiteindelijk definitieve keuze, ook nog een mooie prijs voor mijn oude auto gekregen. Kortom dik tevreden en ik zou Regie zeker aanraden bij anderen.

Great experience

A very nice and helpful team that offer good deal and are seeking for customer satisfaction.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Open communicatie

Snel een afspraak kunnen maken.Prima geholpen. Top!

Snelle service & duidelijk

Prima. Ik ging voor alleen te kijken en zeker niets te kopen... maar helaas mislukt. Of de verkooptechnieken zijn zeer goed ontwikkeld of ik voelde me gehoord en geholpen. Welke het ook is, zeer blij met de nieuwe auto, de goede service en de uitleg en hulp eromheen. Ik ben tot nu toe heel blij en dit maakt dat ik in de toekomst ook zeker terug zal komen indien nodig.

Geweldige service zo als altijd. Dikke complimenten Gaston en team

Zeker een aanrader!

Vanaf het eerste moment bij binnenkomst een goed gevoel. Vriendelijk ontvangst aan de balie, veel keuzes en aardige verkopers. Na een proefrit was de koop snel gesloten en hebben we onze auto ingeruild voor een gebruikte Mini Cooper. De aflever punten zijn netjes afgehandeld en wij werden hier door de verkoper ook mooi van op de hoogte gehouden. Dus zeker een aanrader.

goede service

Repareren en APK van mijn BMW X1 naar tevredenheid uitgevoerd

Betrouwbaar

Ik kom al jaren bij Regie, ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en ze maken tijd voor me.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De verkoper had ons meteen om

We waren op slag verliefd vonden alleen de auto niet zo geweldig gepoetst vooral de velgen en de deur portieren en de achterbumper

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Betrouwbaar en altijd professioneel advies

Al meer dan 15 jaar klant – dat zegt genoeg. De showroom is groot en overzichtelijk, de koffie is heerlijk, maar wat echt het verschil maakt is het personeel. Altijd vriendelijk en je voelt je er echt welkom.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Al mijn 4e auto gekocht, topbedrijf!

Hele fijne vakmensen die altijd bereid zijn te helpen.

Zeer slecht

Ik ben bij Regie Auto’s gekomen met een geluid “onder de motorkap”, wat “mogelijk uit de automaatbak” zou kunnen komen. Zij hebben het geluid gehoord en besloten daarop de olie van de automaatbak te verversen. Vervolgens kreeg ik de auto terug met de mededeling dat “het geluid volledig verdwenen was uit de automaatbak”. Nog geen minuut nadat ik wegreed, merkte ik echter dat het geluid gewoon nog aanwezig was. Bij een andere garage kreeg ik direct te horen dat het geluid helemaal niet uit de automaatbak kwam, maar uit de motor. Dat Regie Auto’s dit niet zelf heeft gehoord, is onmogelijk: het geluid is duidelijk en onmiskenbaar aanwezig bij iedere proefrit. Alsof dat nog niet genoeg was, is tijdens hun werkzaamheden ook de accu kapotgegaan. Daarvoor moest ik nog eens €100 extra betalen. Nu heb ik dus een nieuwe accu in een auto waarvan de motor kapot is, waardoor mijn auto in feite total loss is en ik helemaal niets meer aan die dure reparaties heb. Toch heeft Regie Auto’s mij in totaal bijna €700 in rekening gebracht voor werkzaamheden die mijn probleem niet hebben opgelost en mijn situatie zelfs verergerd hebben. Ik voel me hierdoor erg misleid en ben zeer teleurgesteld in hun handelswijze.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Klantvriendelijk personeel

min: Lange wachttijden bij onderhoud of APK. Ze geven vooraf niet duidelijk aan wat ze gaan doen bij een jaarlijkse servicebeurt. plus: Vriendelijk personeel en goede wachtruimte.

Heel goed

Goede monteurs en service

Vriendelijk, laagdrempelig en fair

Ben reeds lang klant bij Kessels Automobielen. Nu voor het eerst op de nieuwe plek bij Kessels Regie geweest; mooie grote showroom met veel aanbod. Snelle service en eerlijk advies. Algeheel een nog fijnere service als dat ik al gewend was.

Heerderdwarsstraat 36

6224 LT Maastricht

Over Regie Auto's

Al meer dan 38 jaar een begrip in de regio!