Eerlijk goed snel

Arend en team zijn gedreven kundig flexibel en stellen het belang van de klant als belangrijk. Niet zo weinig mogelijk voor de klant maar zo veel mogelijk binnen hun eigen mogelijkheden en redelijkheid

Goed en snel geholpen

Mijn auto ondanks drukke planning gemaakt

Goede en betrouwbare service

Zeer vakkundig en vlot geholpen. Goede prijs/ kwaliteit voor de geleverde service en materialen.

Goede servive en advies

Goede garage, doen wat ze beloven.

Mijn Golf III heeft een 360.000 km beurt ontvangen. Alles doet het weer keurig en de auto rijdt als een zonnetje.

Geweldige persoonlijke service, echte meedenkers

Zetten niet zomaar nieuwe dure onderdelen in je auto, wanneer dit (nog) niet nodig is.

Geen enkele moeitte om klantvriendelijk en service gericht te helpen. Een prettige ervaring en voor herhaling vatbaar.. een recreatie bewoner van Woudsend.

Prima voor elkaar

Goede service Prima autobedrijf Leuke medewerkers Top!

Prettige medewerkers, geweldige service.

Mankeert niets aan.

Zeer goed geholpen

geweldig

zeer tevreden heel goed geholpen en zeer vriendelijk personeel' top bedrijf

Goede en snelle service

Ik ben snel geholpen en de bandenwissel is goed uitgevoerd

Top service

Goed geregeld allemaal!

auto rijd weer als nieuw

auto onderhoud weer perfect uitgevoerd.

Fantastisch

Professioneel, transparant en persoonlijk. Mijn auto is hier nu al wat jaartjes in goede handen en heb hem hier ook aangeschaft. Ondanks drukte maken Arend en zijn team vaak plaats en leveren vakwerk. Duidelijke, overzichtelijke facturen. En altijd overleg als er iets besteld moet worden of onverwachte kosten de kop opsteken. Duurt het langer dan verwacht, dan wordt dit ook meteen gecommuniceerd. Ik weet niet waar Arend zijn personeel vandaan haalt, maar van receptie tot monteur, ze zijn allemaal top. Ik kan Autowereld Woudsend bij iedereen aanraden, wees gewaarschuwd, wegens populariteit kan het er druk zijn.

Afspraken vakkundig nagekomen!

Zie hierboven

Goede communicatie

Volgens afspraak en goed overleg mbt de uit te voeren reparaties

SERVICE met hoofdletters!

SERVICE met hoofdletters !

Fantastisch!

Zeer prettige hulp! Auto perfect gerepareerd.

Altijd correct en behulpzaam

Bij pech goed geadviseerd en daarna defect cerholpen

Je wordt altijd goed geholpen, ook al is het erg druk. De auto’s rijden weer top en als er een klein probleempje is, wordt dat vlot en zonder kosten herstelt. Fijne garage met betrouwbare mensen.

Top garage

Vriendelijk geholpen duidelijk gecommuniceerd leenauto terbeschikkingstelling top garage

Super service

Zeer behulpzaam, eerlijk, betrouwbaar. De beste garage waar ik tot nu toe ben geweest.

Je kan altijd langskomen als er wat met de auto is.

Altijd meedenkend, ook in drukke tijden wordt in overleg naar een oplossing gezocht

Reparatie en onderhoudsbeurten altijd correct uitgevoerd. Vriendelijke omgang.

Vosseleane 73

8551ML Woudsend