Prettig zaken doen

Vertrouwd en gemoedelijke sfeer, er wordt veel tijd aan je besteed wat een goed gevoel geeft.

Vlot geholpen

Na uitleggen van de klacht van mijn dag bak snel en vlot tussen de planning gedrukt,daarna ook snel opgelost

Gewoon goed

Goede informatie vooraf over de extra werkzaamheden.

Top service

Top service

n/a

Top behandeling

Mijn voorlampje was kapot. Ging naar de garage en meteen vlogen de deuren open en kon ik naar binnen rijden.Ontzettend vriendelijk werd ik ontvangen en binnen enkele minuten was alles geregeld. Fijne behandeling, vriendelijk personeel en fijn dat ik direct geholpen kon worden. Ik moest op tijd naar mijn volgend adres. Hartelijk dank, we komen graag nog eens langs!Voor een keuring natuurlijk, niet voor pech!! Hartelijke groet en succes met jullie werkzaamheden. Marijke van der Wal.

Zeer fijn behandeld met aankoop van nieuwe auto

Prettige communicatie en overleg. Voor vragen altijd bereikbaar en denken goed met je mee. Auto netjes en schoon afgeleverd

Prima communicatie en service

Goede service, klantvriendelijk en leuk contact!

De beste service die je maar kan vinden

Gewoon goed

Goede service!

Goede service, behulpzaam en vriendelijke personeel.

Je krijgt wat je afspreekt

Bij de keuze over all season band kwamen we na overleg met Arend tot de zelfde band. Ik was een stille band gewend en heb nu weer een stille band. Zeer tevreden mee.

Geweldig.

Waar je nog op een ouderwetse manier geholpen word.

Onze auto wilde niet starten. Het lag aan de accu, dat wisten we al. 1 telefoontje naar Arend en hij zei: we komen er aan. Er werd een nieuwe accu geplaatst en wij kunnen weer rijden. Super snelle service

Transparant, kwaliteit, snel en eerlijk

Harde werkers die kwaliteit boven alles zetten en open en eerlijk zijn over wat er nodig is. Bovendien is het er ook nog gezellig.

Vriendelijk, flexibel.

Staat altijx voor je klaar.

Maak afspraak en reparatie wordt uitgevoerd.

Ik heb altijd goede ervaringen met deze garage in Woudsend.

Goede ervaringen met deze garage in Woudsend, je wordt altijd vrij snel geholpen. Altijd goede contacten met de monteurs.

Goed.

Vriendelijke mensen met oplossings gerichte instelling.e

Altijd goeie ervaring en vriendelijke monteurs met gedegen vakkennis

Betrokken, persoonlijk en proffesioneel

Vriendelijk, soms wat druk maar dat wordt ook benoemd dus geen valse verwachtingen. Proffesioneel en kundig, tenminste in zoverre ik het kan beoordelen. Ik heb geen snars verstand van autos. Maar breng mijn auto in alle vertrouwen. Dit komt ook hoe mensen daar met je omgaan en joe ze zaken uitleggen

Topservice

Al meer dan 15 jaar klant en alleen maar prima service ervaren.

Luisteren, bespreken, oplossen

Een bezoek aan het bedrijf leert je dat de bedrijfscultuur is het klaar staan voor de klant en de wil hebben om een klacht op te lossen. Fijn om op te merken.

Betrouwbaar, klantvriendelijk, afspraak is afspraak. Toppers

Het is een heel fijn bedrijf, waar jij je als klant ‘koning’ mag voelen. Zonder dat zij zich als knecht opstellen. Hardwerkende eerlijke mensen met het hart op de goede plaats. Ze staan voor hun service en werken er heel hard voor. Er zijn geen verborgen valkuilen, afspraak is afspraak. Betrouwbaar, redelijk, klantgericht en kwaliteit. Zo blij met dit bedrijf Vriendelijke groet Evert en Marlies van Bon Harlingen

Vosseleane 73

8551ML Woudsend