Plezierig!
positief!!
Ik wil een mat voor de bestuurdersplaats. Kan alleen per set voor bestuurder en bijrijder. Moet ik dan de mat voor de bijrijder weggooien? Antwoord: JA. Wat een service en weggegooid geld.
Geachte heer Lem, Matten worden helaas alleen in een complete set geleverd. Het is vrijwel altijd enkel de mat van de bestuurder die versleten is. Maar toch kunnen we ze alleen als complete set bestellen. Met vriendelijke groet, Elke Klaver
Fijne en zeer goede service, ik heb zelf geen nare ervaringen met de dealer, als ik onverwachts kom hebben ze altijd tijd , en anders maken we een afspraak....
Korte lijnen met het betreffende personeel. Er wordt als het mogelijk is snel gereageerd om een passende oplossing te vinden.
Zeer positief en goed!!
Goede ervaringen. Erg vriendelijke medewerkers en goede service.
Vriendelijk personeel dat klaar staat voor je.
Ik heb totaal geen verstand van auto\'s en techniek. Ga er van uit dat de garage goed beoordeelt wat er moet gebeuren. Ze melden mij als eer extra onderhoud nodig is. Ik zeg altijd weer dat ik ontzettend blij ben met mijn auto maar net zo blij met Auto Klaver. Kom ook graag weer terug indien het nodig is.
Prima bedrijf met een zeeeeer betrokken aftersales medewerker Alex.
Goede service, snelle reactie en nadien ook alles goed uitgelegd hoe alles werkt