Vakbekwaam maar de leenfietsen zijn van een bedenkelijk niveau
Had een lekkage in de auto. Met wat speurwerk snel opgelost.
niet prijzig altijd goed daarom kom ik altijd terug
Snelle en goede afwikkeling van het probleem met mijn auto
prettige mensen en een prima behandeling. ik kom er al jaren.
We kwamen alleen voor de APK maar werden met alle hoffelijkheid behandeld. Echt nog een traditioneel familiebedrijf waar de klant nog centraal staat.
Mensen die mee denken goed naar je luisteren en advies geven
Mijn ruitenwisser moest vervangen worden. Dat werd gelijk aangepakt zonder afspraak. Top!
Vriendelijke service vertrouwelijke afspraken
1e keer geweest en de prijs viel erg mee en het gevoel was gelijk goed.
Betrouwbare vakgagace en klant vriendelijke.
Zeer vriendelijke mensen, vakbekwaam duidelijk en betaalbaar. Zeer klantvriendelijk.
Fijne garage in alle opzichten. Bij een garage bezoek is het belangrijkste vertrouwen hebben in het bedrijf. Duidelijkheid en eerlijke informatie krijgen over de werkzaamheden aan het voertuig. En natuurlijk een tevreden gevoel na deze bovenstaande zinnen. Bij deze garage zijn voor mij al deze ingrediënten aanwezig
Afspraak maken was makkelijk! Er was een leenfiets beschikbaar. Super klantvriendelijk allemaal!
Ze doen wat je afspreekt.
Ik kom al jaren bij deze garage. Ben altijd tevreden.
Ik ben een tevreden klant daar ik weer goed ben geholpen..
Goede service, kwaliteit wordt gegeven op reparatie en vriendelijkheid is daar altijd!
Top garage
Wij komen al jaren bij Vakgarage Robert omdat je daar altijd vriendelijk te woord wordt gestaan en dat er vakkundig personeel aanwezig is die jou weer verantwoord de weg op sturen met jouw auto.
Super aardige mensen top service en vakmanschap is klasse
Gister langs mogen rijden voor kapot lampje. Meteen gefixt en zo’n fijne en gezellige sfeer weer in de garage. Zo enorm ontzorgend om dit als mijn vaste garage te hebben, alles altijd snel en super kwaliteit!
Een echt goede Vakgarage
Kom op dit adres al meer dan 20 jaar, dus…zeer tevreden
Vakgarage Roberts is voor mij meer dan alleen een uitstekende betrouwbare garage. Toen ik ziek in Spanje was en niet weg kon is niet alleen m'n auto die t helemaal niet meer deed opgegehaald, maar er werd door de mensen van Vakgarage Roberts meegeleefd en niets was te veel. Ontzettend hartelijk bedankt allemaal!