Kan altijd terecht

Altijd snelle service en een eerlijk advies

zeer tevreden

Echt top!

Zeer prettig ervaren

Prima garage

Goede afspraken

Vriendelijk en ontspannen sfeer

Al vanaf het eerste contact via whatsapp vriendelijk geholpen. Alles duidelijk en goed geregeld. Een fijne en ontspannen sfeer op de zaak. Echt een aanrader en heel blij met mijn nieuwe auto!

• Faciliteiten wachtruimte

Echt een fijn garagebedrijf!

Keurige garage; nette mensen en altijd mooie auto's te koop.

Gewoon uitstekend

Snelle en uitstekende service. Goede communicatie over wat er moet gebeuren en de kosten. Het is er nog gezellig ook met perfecte ontvangst en wacht faliciteiten in de showroom. Fijn een ruilauto mee. Wat wil je nog meer?

• Faciliteiten wachtruimte

Mijn auto had een kleine beurt nodig. De communicatie verliep soepel en duidelijk. Erg tevreden over de service bij Roberts.

• Faciliteiten wachtruimte

Klantvriendelijk, meedenkend en vakkundig geholpen.

Ik heb de auto afgeleverd en tussendoor ben ik gebeld wat er aan de hand was en wat de kosten waren er werd een goede uitleg en adviezen gegeven. Aan het einde van de dag kon ik de auto ophalen. Alles was netjes gerepareerd.

• Faciliteiten wachtruimte

vakkundige en Klantvriendelijke garage.

Ik was al een tijdje opzoek naar een betrouwbare garage. Onze auto had een grote beurt nodig en er waren wat onderdelen aan vervanging toe. Dit is vakkundig en volledig naar wens uitgevoerd. De klantvriendelijkheid van de medewerkers is top. Ik heb mijn garage voor het onderhoud van onze auto gevonden.

Top service!

Waren op zoek naar een alfa romeo en we werden heel goed geholpen en voelden echt als klant behandeld daar kunnen de grote dealers nog wat van leren. Jerry kwam heel positief op ons over en werd duidelijk uitleg gegeven over hoe zij werkten en met prima service. Wij bevelen ze van harte aan.

• Faciliteiten wachtruimte

Een echt familiebedrijf: deskundig en betrouwbaar.

Vanaf de aanschaf van mijn huidige auto 3 jaar geleden ben ik heel tevreden over deze garage. Een heel persoonlijk en vriendelijk contact, waarbij je als klant echt voelt dat ze hun best voor jou doen. Zoals ik in een andere beoordeling las: het is bijna jammer dat de auto zo weinig problemen heeft ;-) Michelle, Jerry en medewerkers: dikke complimenten!

• Faciliteiten wachtruimte

Fijne en open benadering naar de klant toe

Een fijne ontvangst. Nemen de tijd voor de klant. Goede uitleg en advies.

• Faciliteiten wachtruimte

Vriendelijk, correct en transparant.

Het is een garage met verstand van zaken. Snelle service en vriendelijk personeel. Ook voor een klein klusje. Vervangend vervoer is ook geen probleem! Ik ga nooit meer naar de merk dealer!

• Faciliteiten wachtruimte

Negen maanden geleden auto gekocht nu gaf die storing reparatie viel nog onder de garantie top geregeld.

• Faciliteiten wachtruimte

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen! (Graag mijn emailadres aanpassen in: [email protected])

• Kwaliteit N.v.t.
  • Locatie N.v.t.

Snel en vakkundig geregeld

Ik ben er al jaren een trouwe klant. Het zijn vriendelijke mensen, behulpzaam en denken met de klanten mee. Ook het personeel is erg vakkundig en gedreven. Gewoon zoals het hoort!!!

Excellent service and staff

Broken down Citroen, fixed quickly and efficiently. Fair price.

• Would you recommend us? Yes

Altijd vriendelijk en servicegericht

Ze denken altijd met je mee en laten je niet in de kou staan

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Kundige en prettige garage.

Klantvriendelijke en kundige medewerkers.

Klantvriendelijk

Ik kom al jaren bij dit familiebedrijf waar klantvriendelijkheid op nr. 1 staat. En bovendien ook altijd tevreden ben met het resultaat als ik mijn auto weer op ga halen na een APK of een andere beurt. Ik heb wel geleerd het afgelopen jaar dat je zelf moet bijhouden in een agenda wanneer je auto weer aan een APK keuring toe is, want de post hierover, zowel als van de garage als van de RDW hoeft niet altijd aan te komen, bovendien ben je er uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor. Het is maar een tip.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Faciliteiten wachtruimte

Goede begeleiding tot een mooie auto

Hadden een auto op de site gezien en langs gegaan. Tijdens een gesprek zonder afspraak ervaarden wij een prettig gesprek en uitleg over deze auto welke wij gezien hadden wat uiteindelijk heeft geleid tot koop van deze auto

• Service N.v.t.

Wij zijn fan!

We hebben onlangs hier een Opel gekocht en doen voortaan al het onderhoud ook hier. Erg bedankt voor de snelle service en het goede advies. Tot de volgende beurt. Groetjes, Lucia en Robin

Helemaal top!

Onlangs een gebruikte Lynk&co gekocht hier. Werd ontvangen door Jerry, die alle tijd voor me nam en me niet het gevoel gaf dat ik bij een auto verkoper was( en dat bedoel ik positief) Ook na de aankoop voor wat kleinigheden terug geweest en weer prima geholpen, mede ook door werkplaats topper Chris. Al met al een prima ervaring bij deze garage!

Uitstekende service!

Je zou bijna willen dat je auto vaker kapot ging zodat je weer eens langs kon gaan bij deze kundige en vriendelijke medewerkers! Ben top weer de weg op geholpen!

• Locatie
  • Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Kerketuinenweg 15

2544CV Den haag