Laden reviews...
143 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent vriendelijke en vakbekwame service. Klanten waarderen het deskundige personeel, de betrouwbaarheid en de heldere uitleg over kosten en opties. De feedback laat een tevreden en klantgerichte ervaring zien zonder tijdsreferenties. Al met al wordt Roberts Vakgarage gezien als een betrouwbare partner voor auto-onderhoud.
Mijn Polo krijgt hier altijd goede zorg.
30 July 2026
Pieêtr & Ainhi
Altijd beschikbaar
30 July 2026
Jan Dick Vooijs
Den Haag
Luisteren goed wat klant wil, duidelijke afspraken. Ruime keuze uit modellen, goede garage.
29 July 2026
Arie
Rijswijk (z-h)
Desnoods met behulp van collega bedrijven denkt men hier met u mee om hetgeen waar u voor komt een oplossing voor uw probleem te vinden. Kan ik u helpen? Is hier gen loze kreet.
25 July 2026
Henk
Den Haag
Rechter koplamp was kapot. Gebeld en ik kon snel terecht. Sinds ik bij hen ben ervaar ik hen als een uitstekend bedrijf, aardige mensen èn vakkundig!
25 July 2026
Fred
Den Haag
Prettige garage met vriendelijk personeel en goede service!
24 July 2026
Jessica
Den Haag
Al jaren goede ervaring! Zeer betrouwbaar.
18 July 2026
Anneke
Den Haag
Beurt en APK keuring gekregen, en prettig is dat indien er iets moet gerepareerd moet worden dat je op de hoogte gehouden wordt. Ik kreeg ook goed advies wat er gebeuren moest, aan de auto.
17 July 2026
Frans W.L. Krapels
Den Haag
Een fijne communicatie en een bekwaam team zorgen telkens weer voor een prettige behandeling van klant en auto.
Rick
Den Haag
Vriendelijk, vakkundig en een snelle service
Diana
Den haag
Er zijn gelukkig nog mensen die écht met je meedenken!
Clare Bekenkamp-Tyler
Voorschoten
Op zoek naar een occasion hier terecht gekomen. Prettig geholpen door junior en senior verkopers, lange proefrit was geen probleem, terwijl zij mijn inruilauto bekeken. Prima inruilprijs gekregen, geen gedoe met aparte kosten voor rijklaar maken en dergelijke. Enige minuscule minpuntje was dat meldcode bij aflevering op de laptop stond van de verkoper die bet met vakantie ging, maat ook dat werd vlot opgelost.
15 July 2026
Ben
Wassenaar
Altijd vriendelijk geholpen
12 July 2026
Piet
Den Haag
Ik kom al jaren bij deze garage en koop hier ook altijd mijn auto. Word altijd deskundig geholpen. Voor zowel een nieuwe auto als voor je reguliere onderhoud kan ik iedereen aanbevelen om hier naartoe te gaan.
11 July 2026
Vincent
Den Haag
Wat moet gebeuren doet Vakgarage Roberts goed, kwestie van vertrouwen.
8 July 2026
Frank
'S-GRAVENHAGE
Goed en snel geholpen met APK en probleem met zachte achterband
6 July 2026
Jan
Den Haag
Ging voor een APK, daar uit kwam dat er een lager moest vervangen worden, is ook uitgevoerd en kon de auto de volgende dag weer ophalen. De auto is weer goed gekeurd kan weer veilig de weg op.
5 July 2026
Michel
Den Haag
Zijn probleemoplossend. En geven ern goede service!
4 July 2026
Wil
Rotterdam
Ik werd vriendelijk, deskundig en klantgericht geholpen.
29 June 2026
Tomas
Den Haag
Gereserveerde leenfiets niet beschikbaar. Garage dicht bij ophalen van de auto en ook geen bericht of brief aan de deur. Telefonisch ook onbereik, bleek achteraf dat garage dicht was gegaan ivm weer. Ik ben dus helaas voor niks naar toe geweest voor het ophalen.
29 June 2026
Sudesh
Den Haag
Airco vullen, ging niet als verwacht. De temperatuur had veel invloed op gereedschap. Stonden direct met leenauto klaar, hoefde er niet om te vragen. Alles vriendelijk en goed. Zelfs lekker ijsje gekregen.
28 June 2026
John
Zoetermeer
Altijd vriendelijk; wordt goed op de hoogte gehouden.
27 June 2026
Monique
Den haag
Uitstekende autodealer! Ze lieten ons de auto zien en hielpen ons met de lening en al het benodigde papierwerk! De verkoper was altijd bereikbaar en behulpzaam met al onze vragen!
Valeiia
VLAARDINGEN
Klant vriendelijk en snelle afhandeling.
Henny
Den Haag
betrouwbaar en vakkundig. vriendelijk en persoonlijk
Rudolf Klop
Voorburg