4 sterren: goede service, goed behandeld

Juiste service, voor de juiste prijs!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik hoef maar te bellen en ze staan voor me klaar om me te helpen. Erg klantvriendelijk, hele goede service, gewoon super.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn netjes ontvangen ,auto waar we naar toe kwamen kijken zag er goed uit. Alleen toen we thuis waren met de auto een dag nadien zagen we een barstje in de voorruit.en er zat geen autokrik in??? Toen hadden we het idee dat ze van de garage niet echt meewerkend waren. Er is uiteindelijk wel een overeenkomst gesloten waar we eigenlijk niet echt achter stonden maar ja . we zijn tot nu toe wel tevreden over de auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ford Grand C-Max van 1 jaar oud gekocht. Rammel in beide schuifdeuren,dit heeft men proberen op te lossen. Toen naar mijn eigen Ford garage gegaan en dit was bekend door een melding van Ford en dit kon onder garantie aangepast worden ?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijke garage met deskundige medewerkers. Je kunt merken dat ze hier alleen genoegen nemen met een tevreden klant. Aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en correcte schade afhandeling , ook voor onderhoud een goed adres !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een advertentie te hebben gezien op autotrack.nl ben ik in contact gekomen met Garage van der Pas omtrent de aanschaf van een Toyota Starlet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact. Ze denken met je mee en goede after-sales service. Erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via het internet een gebruikte auto op de website van het bedrijf gezien. Vervolgens meermalen met de medewerkers van het bedrijf telefonisch in contact, waarbij zij in alle openheid vertelden hoe zij de auto zouden afleveren. In topconditie met de uitstraling van een nieuwe auto. Uiteindelijk ongezien de auto op goed vertrouwen gekocht. Wij hebben er geen moment spijt van. De familie van der Pas geeft, behalve lekkere koffie, uitmuntend vertrouwen. Zij vonden het vreemd dat we de auto al betaald hadden voordat wij de auto in het bedrijf zagen, ermee een proefrit maakten en mee naar huis (plm. 120 km verderop) reden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het verleden best goed. Met de pas door mij gekochte gebruikte auto heb ik nog geen ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service en heel vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wordt altijd correct en vriendelijk behandeld. Staan altijd klaar voor de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed en positief; gebruikte C5 gekocht, nette auto, nette prijs. plezierige ontvangst en afhandeling. bedrijf geeft vetrouwde indruk. garantieperikelen netjes afgehandeld (alleen die storingsmelding van de stuurhoeksensor was er na een maand alweer.... af en toe

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een keer een auto (gebruikt) gekocht, mooie uitstraling, vriendelijk personeel en hartelijk. Na aankoop geen contact meer gehad vanwege de verre afstand en een autobedrijf dichterbij bevalt ook goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en eerlijk bedrijf. Auto is goed afgeleverd en heb tot op heden geen problemen gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer GOED. Ik ken dit bedrijf al meer dan 20 jaar en kom hier voor het onderhoud van de auto maar heb hier ook al enkele nieuwe auto\'s gekocht. Hier wordt niet alleen over service gesproken maar ook gegeven. Hier mogen ze wat mij betreft dan ook service met hoofdletters schrijven.

Broekkant 1

5476KS Vorstenbosch