Deskundig, klantvriendelijk en betrokken. Alleen maar positieve ervaringen met dit autobedrijf. Super service! Ik ben een zeer tevreden klant.
Het eerste autobedrijf waar ik mijn auto\'s met gerust hart achter laat, en ik weet dat ze in goede handen zijn. Eerlijk over reparaties, uitstekende service, no nonsense mentaliteit.
De ervaring is goed zowel aankoop bedrijfswagens en totaalonderhoud.
Prima geholpen goede service!! service 9, deskundigheid9, prijs-kwaliteitverhouding ook 9!! De balk werkt niet bij mij vandaar deze uitleg!,
Mijn auto wordt al 8 jaar perfect onderhouden. Volgende auto ook hier gevonden. Meedenken, open, eerlijk over de kosten, advies met opties, erg klantvriendelijk en persoonlijke benadering.
Zeer goed vriendelijk
Betrouwbaar, klantvriendelijk en zeer persoonlijke benadering zonder enige vorm van dwang. Alles gaat spontaan en vrijblijvend.
Deskundig, klantvriendelijk, goede kwaliteit tegen redelijke prijs.
Klantgericht, hoog serviceniveau
Zeer prettige, betrouwbare garage. Al meer dan 20 jaar klant.
Wij worden altijd prettig te woord gestaan en kunnen altijd op zeer korte termijn een afspraak maken. Prima adres voor onderhoud van onze auto\'s tegen een zeer redelijke prijs. Service komt hier altijd op de eerste plaats.
Leen auto is prima, goede communicatie over de kosten. Al jaren vaste klant en altijd prima tevreden.