Erg vriendelijke verkoper. Dik tevreden!
Klantvriendelijk en behulpzaam.
gewoon goed,geen wachttijd en altijd bereid om mee te denken!!
Zeer deskundig, alleen communicatie verloopt soms niet helemaal vlekkeloos (lange wachttijd).
Gastvrij, altijd welkom en vaak direct gelopen voor een kleinigheidje
het is een zeer klantvriendelijk bedrijf. je wordt goed geholpen en de aanpak is persoonlijk en tegelijkertijd professioneel.
Top ervaring.
staan altijd voor je klaar
Goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar, deskundig. Ik heb 2 jaar geleden bij deze garage mijn auto gekocht en ben nog steeds erg tevreden over de auto en de service van de garage.
Top service echt een aanrader voor een auto te kopen
vriendelijke ontvangst, deskundig advies, faire prijzen. Komen afspraken na. Gebruik leenauto: zeer schappelijke prijs.
Grote beurt en Apk
Servicegericht, goede kennis.
Wij hebben hele fijne ervaringen met autobedrijf Oomen. Vanaf aankoop auto\'s tot aanhet inruilen een prima service. Ruud staat altijd voor ons klaar!