Wij zijn bij het zoeken naar een andere auto prima geholpen waardoor onze keuze een stuk gemakkelijker werd.
Supersnelle levering van benodigde onderdelen
Goede afspraken is goed.
Apk keuring gelijktijdig met onderhoud
Tot aan het einde van de BOVAG garantie toe.Goede en oprechte service
prima ervaring altijd vriendelijk en snel geholpen, bij grotere reparatie\'s is er altijd \'n vervangende auto ter beschikking.
Perfecte herstelling van mijn eigen autootje na een kop-staart botsing. Kreeg een lieftallig exemplaar als vervangauto, dat ik slechts enkele dagen nodig had vermits de herstelling sneller gebeurde dan ik verwacht had. Opvang en begeleiding : optimaal!
Prettige en vriendelijke service. Betrouwbaar.
Ik heb doorheen de jaren goede ervaringen met dit bedrijf en zij verleent een uitstekende service voor de klant. Zij staat altijd direct klaar en doet haar best om vakkundig naar beste vermogen de klant te helpen. Ik kom graag met dit bedrijf in contact omdat het ook betrouwbaar is en indien nodig een goed advies krijg. .
Al jarenlang staat dit bedrijf voor ons klaar met uitstekende service en daardoor hebben wij enkel prettige ervaringen.
Vriendelijk. Kundig. Betaalbaar. Betrouwbaar gewoon fijn adres
Wij zijn dik tevreden over dit bedrijf. Zij zijn heel klantvriendelijk, duidelijk in hun uitleg en advies. Prima, wij willen geen andere garage voor het onderhoud van onze auto.
Goed gevoel bij dit bedrijf.