Een hele goede service alleen jammer dat je een nieuwe auto aanschaft en de tank is leeg, als je dam afrijdt en het lichtje gaat branden en dat je dan gelijk naar de benzinepomp moet om de tank vol te gooien. Maar voor de rest prima
Prettige omgang, snelle service
Goed en prettig geholpen, voor een volgende occasion komen we zeker terug !
ik ben zeer te spreken over de garage. Eerlijk, betrouwbaar en klantgericht zijn toch wel de woorden die bij het bedrijf bij mij naar boven komen. Ik heb niet het gevoel opgelicht te worden, wat ik bij mijn voorgaande garage\'s wel had.
de serves zijn zeker goed en snel uw hoef maar te bellen en hij zoekt op lossing dat je zo snel mogelijk langs kan kom en als je auto een beurt nodig heeft of apk staat er altijd een vervangende auto klaar ik ben zeer tevreden en ik blijf er zeker naar toe gaan ik zal het zeker bij meer mensen zeggen dat de serves goed zijn
Gedurende meer dan veertig(40)jaren auto\'s betrokken van Autobedrijf CA Oomen.Geldt voor mij en mijn eega.Altijd tevreden over behandeling onderhoud en hun kennis van zaken. Eindconclusie: Beter dan BEST!!
Kan nog geen richtlijn geven ,als je vraagt wat de kosten zijn ,ben je toch duurder uit.
Goede ervaringen mee. Auto enkele jaren geleden hier gekocht en in het onderhoud. Deskundig, klantgericht, snelle en goede service
Goede service, ze denken met je mee en je wordt tussentijd goed op de hoogte gehouden.
medewerkers van dit bedrijf zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam. hier wordt je nog als klant behandeld
Perfecte service, zowel bij aanschaf als onderhoud van de auto!
Zoals gewoonlijk weer prima geholpen en meegedacht!
Een zeer net bedrijf die zeer kort bij zijn klanten staat. Klant staat op nummer 1. Dat is een fijne gedachten als je vanuit nijmegen in sprudel een auto kooot.
Prima garage..staan gelijk voor je klaar.Hebben goede service, zijn vakkundig en voor een hele goede prijs.
Op zondag in parkeergarage lekke band. Na korte email bevestiging dat de volgende morgen de auto thuis opgehaald zou worden en de band gerepareerd. Leenauto voor eendag. Bovendien kapotte accu vervangen. Prima service.
uitstekend