Wij hebben autobedrijf Oomen als zeer prettig en heel goed ervaren. Vriendelijk personeel, correcte afhandeling van de koop van een nieuwe auto en inruil van onze auto. Wij zullen zeker dit bedrijf bij andere adviseren.
Heb al vanaf dat ik mijn eerste auto heb contact met dit bedrijf Zeer positief!!
Wij hebben zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
Afwerking schade aan auto en aankoop andere auto.
Ervaringen zijn goed, prettig is de directe communicatie afspraak, brengen en snel klaar
vervangen remblokken en banden
Voor de derde keer een auto gekocht Een superbedrijf
zeer klantvriendelijk. Persoonlijke benadering, ze kennen je zelfs bij naam.
Klant vriendelijk
Goede ervaring gehad met de koop van mijn nieuwe auto. Zeer vriendelijk geholpen en had een goed gevoel erbij. Jammer alleen dat de auto niet helemaal schoon was, binnen randen van achterbak oa en kreeg de auto met lege tank mee. Maar verder alles dik in orde!
Zeer goede service voor een goede prijs en een goede kwaliteit. Er word meegedacht hoe de kosten zo laag mogelijk gehouden kunnen worden en het word netjes, goed en snel gemaakt.
zoals altijd, prima geregeld.
goed niks op aan te merken alleen duur
Vriendelijke werknemers, en betrouwbare garage.