top

vriendelijk en professioneel

Geweldig. Heel snel geholpen.

Ben heel vriendelijk geholpen. Ook heel snel was de auto klaar.

vakkundig en betrouwbaar

Goede adviezen en uitleg, betrouwbare informatie. Flexibele houding en zeer vriendelijk. Fijne garage om zaken mee te doen. Hier kun je met een gerust hart een auto kopen.

Prima geregeld

Snelle diagnose en oplossing van een motorstoring.

Altijd een perfecte behandeling

Zeer klantvriendelijk personeel

Wij worden altijd super goed geholpen. Fijn personeel, altijd duidelijk overleg over de werkzaamheden, kom niet voor gekke verrassingen te staan . Ook bij acute calamiteiten is de bereidwilligheid om je gelijk te helpen enorm groot.

Goede en nette ervaring

Mijn ervaringen zijn goed. Nieuwe (tweedehands) auto netjes opgeleverd en een stuk sneller dan eerste prognose. Deze auto was aangedragen door het autobedrijf en voldeed ook aan al mijn eerder gestelde gestelde wensen. Zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en professionaliteit.

Vriendelijk, hulpvaardig, probleemoplossend, meedenkend.

Autobedrijf Oomen heeft altijd een oplossing als ik problemen heb met mijn auto. Ze lossen dit snel en vakkundig op. Denken met je mee, en zijn altijd vriendelijk en hebben zelfs nog tijd voor een praatje. Ik kom hier heel graag.

goede service

goede service en klantvriendelijk

geweldige garage zeer klantvriendelijk

Top garage en eigenaar

prima service

je word altijd prima geholpen

een geweldige ervaring

vakmensen die tijd maken voor hun klanten en altijd meedenken om een betaalbare oplossing te bedenken voor je mankement.

Snel en goed geholpen.

Ik ben nog altijd zeer tevreden met de service en de nette en goede behandeling. Toppie

Mijn ervaring was goed.

Aankoop van mijn nieuwe auto Mijn ervaring was, ik ben goed geholpen en alles is soepel en snel verlopen.

uitstekend

Goede prijs/kwaliteit verhouding en uitstekende service

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.

Vlot, goed, vriendelijk en snel geholpen

Positief

Klantvriendelijk en meedenkend

Eeeeeee

geweldige service

staan altijd voor je klaar

Altijd goede dienstverlening. Top!

Zeer betrouwbaar.

Prima service goede mensen

Goede ervaring. Goed geholpen. Goede service. Goede mensen.

Staan steeds voor je klaar met raad en daad

Al jaren veel vertrouwen in C.A. Oomen

Altijd vriendelijk, kundige medewerkers, super service, reëele prijzen, geen lange wachtlijsten, open en eerlijk, duidelijke communicatie, goede bereikbaarheid en meer dan voldoende keuze bij de aankoop van een andere auto (in de garage of op aanvraag). Ik heb al 16 jaar heel veel vertrouwen in autobedrijf C.A. Oomen, voor mij garage nummer 1. :)

St. Janstraat 147

4714 EE Sprundel