Vriendelijk en goede service

Heb er een auto gekocht lagere prijs klasse maar staat gelijk klaar als probleem is gewoon super goed zou deze garage aanraden top.

Weer prima geholpen

Zoals altijd weer prima geholpen!

Uitstekende service

Deskundig, vriendelijk, altijd goed geholpen.

Buiten gewoon!

Ons kent ons!

Vriendelijke service gerichte en flexibele onderneming.

Top behandeld

Steeds de conditie van de auto in de gaten houden en goed advies.

Betrouwbaar en prettig van vader op zoon autobedrijf autobedr

Doen het voorgeschreven onderhoud en eventuele reparaties altij in goed overleg; geen verrassingen achteraf!

prima ervaring van klantvriendelijke behandeling

goede gebruikte auto gekocht

Prima snelle service

Goed en eerlijk

Draait er niet omheen gewoon eerlijk en duidelijk. Goede service

top

Een 10 zou ongeloofwaardig zijn, maar ze verdienen het zeker. mvg Rob

Top bedrijf

Een net bedrijf

Netjes en correct geholpen en vriendelijke mensen.

Prima service in t belang van de klant

Eerlijk advies en zoeken naar betaalbare oplossingen

Hele goede service

Autobedrijf Oomen heeft me erg goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe auto.

goede service

we worden hier altijd goed en vakkundig geholpen.

Altijd goede service, goed advies, altijd even vriendelijk.

perfecte service voor een goede prijs

Dit was mijn eerste samenwerking met dit autobedrijf. Ze hebben de opdracht uitstekend en volgens afspraak uitgevoerd.

Super geholpen!

Zijn ervaren, goede expertise en erg klantvriendelijk.

Prettige betrouwbare garage

Ik laat al jaren mijn auto onderhouden door Autobedrijf Oomen. Je krijgt altijd duidelijk advies en uitleg over het onderhoud wat nodig is. Prijzen zijn duidelijk en eerlijk. Geen verrassingen hiermee bij het ophalen van de auto. Afspraak maken kan eigenlijk altijd op korte termijn, bij calamiteiten zoals een lekke band helemaal snel. Het is fijn om een autogarage te hebben die jou als klant echt kent. Echt een aanrader.

Altijd vriendelijk en tijd voor uitleg

Zeer snelle serbice

Na problemen met mijn accu werd deze bij het bezit er k aan de werkplaats zeer snel vervangen door een nieuwe. Dit zonder eerst een afspraak te hoeven maken.

Top service

Ik kom hier al jaren, wordt altijd goed geholpen geen verrassingen achteraf met de rekening, je wordt netjes gebeld mocht er echt een dure vervanging nodig zijn. Zeker een aanrader.

Zoals altijd prima geholpen

Top garage!