4 sterren: goede service, goed behandeld

Reeds een kleine 35 jaar klant en alleen maar lof. Uiterst vriendelijk en deskundig. Prima service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Staat altijd voor ons klaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De auto wordt altijd goed en vakkundig gerepareerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het onderhoud van de auto wordt adekwaat gepland en uitgevoerd. Dit betekent dat wij ons veilig voelen in de auto die wij rijden. Waar nodig wordt ons advies gegeven Bij kleine probleempjes of storingen worden wij goed én snel geholpen. De personeelsleden zijn vriendelijk en voorkomend. Wij zijn al jarenlang klant en willen niets anders dan Autohuis Rijen B.V.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, deskundig, geen lange wachttijden,verhouding prijs kwaliteit goed en een prachtig netjes opgeruimd bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ik er altijd terecht kan en direct geholpen word.

Hoofdstraat 109

5121JC Rijen