Prima geholpen door vriendelijke vakmensen.

De mensen zijn vriendelijk en eerlijk. Geen onzin, maar wel oog voor de klant. Dat geldt voor de werkplaats en voor de mensen aan de telefoon. De service is ongeëvenaard

Betrouwbare monteurs tegen betaalbare prijzen.

Kijken goed wat de klachten zijn. Laten je zien wat er kapot is. Overleggen wat de reparatie gaat kosten en herstellen volgens afspraak. Kortom een klantvriendelijke betrouwbare garage met betaalbare prijzen.

Zeer bekwaam en behulpzaam personeel

Ik ben zeer tevreden met de manier waarop de reparatie is aangepakt en uitgevoerd. Zeer professioneel

Goede service. Duidelijk in de prijsstelling vooraf

Prima en duidelijk

Snelle goede service!!

snel en ik ben geen nummer

eerst aangegeven. dat de auto dags erna zou zijn. maar toch nog de zelfde dag nog geklaard

Helder uitleg wat de werkzaamheden zijn geweest.

Goed geholpen, er wordt keurig netjes verteld wat de de bijzonderheden zijn en of dit akkoord is voor uitvoering. Bij het ophalen van de auto wordt er doorgenomen wat er uitgevoerd is.

snelle service

fijne snelle service

Netjes en degelijk zonder poespas

Service is altijd goed; snel, degelijk, leenauto, prettige omgang en natuurlijk vakkundig

Heel snel geholpen

Heel snel geholpen had gebeld en kon meteen komen !

Goede service, konform afspraak

Zoals boven omschreven

Goede service door bekwaam personeel

Ik word altijd snel en goed geholpen. Onderhoud vd auto verloopt ook prima. Personeel is aardig, behulpzaam en bekwaam.

geweldig

Net voor de vakantie diende mijn auto gerepareerd te worden. Ik nam telefonisch contact op en kon direct geholpen worden. Prachtig.

Goed en vakkundig geholpen met mijn auto toen het niet wilde starten.

Die hadden een plan van aanpak gemaakt en goed uitgevoerd en hebben alles goed met mij communiceert.

goede service goed geholpen

alles netjes verlopen prima service. Let op Rolf die de regen niet in wil!

Perfecte service

De medewerkers van Auto huis Rijen zijn zeer attent, meedenkend en vakbekwaam. Hun service reikt tot aan de voordeur; zo nodig inclusief ophalen en weer terugbrengen van zowel de auto alsook de chauffeur!

Bij Autohuis Rijen B.V. ben ik al 35 jaar Jan ( en niet klant nr.........)

- Uiterst kundige, vriendelijke en correcte medewerkers - Weinig verloop van medewerkers - Uitstekende kwaliteit - Betrouwbaar - Uitstekende en snelle service

Flexibel

Ik kan altijd terecht bij Autohuis. Ze zijn altijd flexibel en denken mee.

prettige ervaring

Klantgerichte servicebalie. De klacht wordt serieus en goed behandeld en afgehandeld. Prijstechnisch iets aan de hoge kant.

Ze staan altijd voor je klaar!

Op weg.... Maar amper een paar kilometer verder begon mijn auto te "stotteren". Dan maar omdraaien en naar de garage. Daar de auto auto achtergelaten en met een leenfiets naar huis. Ondanks dat ik niet ingepland was...was mijn auto zelfs op t einde vd dag weer gemaakt! Daarom een topservice!

Alles is prima

Ik ben gewoon vriendelijk en goed geholpen

Geweldige service

Reparaties worden altijd vakkundig uitgevoerd , door deskundige monteurs.

Prima service!

Je wordt goed geholpen, ook in noodsituaties

Excellente service

Juist één weekje terug van weggeweest (met een andere auto) kreeg ik op vrijdagavond een storing bij het starten. Ik werd alsnog opgehaald en kreeg een vervangauto. Men heeft er alles aan gedaan om een zeer complexe elektrische storing op te lossen en is daar uiteindelijk ook in geslaagd. Chapeau voor de geweldige dienstverlening.

Hoofdstraat 109

5121JC Rijen