Prima geholpen

Duidelijk over wat er gedaan is en van te voren ook overleg gehad over wat er gedaan moest worden

Altijd goede en betrouwbare service

Je wordt altijd geïnformeerd over de mogelijke kosten, en ze doen wat Ze beloven met goede zin.

Vakkundige reparaties

Kleine beurt en apk, zeer snel en vakkundig uitgevoerd

Op zn brabants

Heb 70 km gereden voor onze occasion te kopen maar dat was het zeker waard geholpen door Mark de Brabantse gastvrijheid straat hier naar buiten geen kletspraat maar gewoon spijkers met koppen slaan en eerlijkheid hoop dat we lang mogen genieten van onze gekochte Ford Mondeo. Zeker een aanrader voor andere mensen om hier eens langs te gaan

Altijd een goede service!

Ik wordt er altijd netjes geholpen... Een leenauto ter beschikking en mocht de rekening niet in 1 x voldaan kunnen worden dan komen we altijd tot een goede betaalregeling. En ze zijn nog gezellig ook!

Fantastisch gereageerd

Na melding van vreemde mededelingen binnen een kwartier deskundige hulp aan huis. Perfect.

Goede service; uitgebreide toelichting; juiste en volledige informatie; vlotte afwikkeling

Helemaal goed

Gewoon goed en prettige mensen. Wat wil je nog meer.

Klantvriendelijk, duidelijk en behulpzaam.

Ik werd erg goed geholpen en netjes gebeld over de kosten van de reparatie!

Netjes geregeld en goed behandeld

Alles ging goed met deze APK en bandenwisseling

goede service

goede afspraken en deze volledig nakomen

doen wat ze zeggen en komen afspraken na

Afspraken over reparatie worden goed nagekomen en eventuele extra's die gevonden worden word telefonisch overlegd over wat te doen.

Prima ontvangst en goede raad voor de 4 seizoenen banden!

Prima ontvangst en goede raad voor 4 seizoenen banden!

Zeer goede service

Als er iets met de auto is word je altijd netjes geholpen

Prima de luxe

Heel goede service en klantvriendelijk gericht naar de klanten. Goed opgeleide vakmensen. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Kom er erg graag !

Goede service, fijne communicatie.

Ervaring goed. Prijsopgave was heftig. Kwam voor een APK keuring en evt. Beurt. Zou 700 euro gaan kosten. Was even schrikken. Is later naar tevredenheid bijgesteld. Service was goed.

Snel en betrouwbaar

Zoals altijd snel geholpen en er word goed meegedacht over eventuele oplossingen.

snelle service en goede prijsinformatie

bij verhoogde reparatiekosten tijdig geinformeerd over oorzaak hiervan

Zie hieronder.

Al vele jaren ben ik klant bij autohuis Rijen en tot gisteren toe ben ik zéér tevreden over de correcte bediening, vriendelijk personeel. Mijn auto kreeg ik telkens in prima staat terug, want het hele jaar door liet de Suzuki me, mede door toedoen van de garagehouder, nooit in de steek. Slotconclusie: Ik blijf dus bij deze garage als klant.

Zeer goede service, prijs en communicatie

Goede service, duidelijk over de reparaties, goede/ nette prijs

Al jaren een prima service... dik in orde en erg tevreden.

Al jaren een prima service... dik in orde en erg tevreden.

erg goed

afspraken na komen ,vriendelijk , gastvrij

Betrouwbaar en vakkundig

Al jaren goede ervaring. Deskundige adviezen en alles gaat in goed overleg.

TOP

Goed advies en eerlijke kundige vaklui

Hoofdstraat 109

5121JC Rijen