Altijd keurig en in goed overleg

Top garagebedrijf

Eerlijk en betrouwbaar Arno is beste werkplaatschef die ik ooit ben tegengekomen

Gewoon uitstekend

Vriendelijk. Op tijd. Afspraak is afspraak. En dat al zeker 20 jaar op rij.

Goede vriendelijke service

Super goede service, eerlijk en denken altijd met je mee!

Altijd netjes en super goede service. Denken met je mee (welke opties zijn er en wat zijn de kosten van elke optie als er iets stuk is), overleggen alles en zijn altijd op tijd. Doen echt een stap extra om je als klant happy de deur uit te laten gaan. Daarnaast ook nog eens super vriendelijke lui. Echt een topgarage!

Goede en deskundige service

Bij Autohuis Rijen word je goed geholpen door deskundig personeel. Ze bieden goede service en denken met je mee bij reparaties, beurten e.d. m.b.t. je auto.

Zoals vanouds

Al vele jaren uitstekende service.

Correct, op tijd en snel

Altijd topservice, vriendelijk, kundig en Duidelijk

Kom hier al jaren voor onderhoud en een nieuwe auto. En ik blijf komen! Uitstekende garage.

netjes en correct

wordt gewoon eerlijk behandeld

Alles naar wens uitgevoerd.

Snel en adequate. Zijn ook eerlijk als er onderdelen niet vervangen hoeven worden. Geven een eerlijk advies

Goed geregeld en duidelijke communicatie

Goede garage met aardig personeel. Ruime openingstijden.

Gewoon doen naar Autohuis Rijen en ervaar het zelf.

Wij gaan altijd naar Autohuis Rijen: Vertrouwd-Deskundig-Persoonlijk. Je kunt rekenen op een prima serviceverlening.

PERFECT EN SERVICEGERICHT

gratis vervangend vervoer. Geen onzin, maae gewoon doen aan de auto wat nodig is.

Komen afspraken na zo niet word opgelost alles in overleg

Vakkundig en behulpzaam

Al jaren klant bij het Autohuis, zowel voor reparaties, onderhoud als aanschaf. We zijn altijd keurig geholpen, men denkt goed mee en staat altijd klaar als het nodig is.

goede service met grote vriendelijkheid en vanuit een prima vakkennis

Heldere communicatie, snelle service.

Ondanks de vele gebreken aan de auto zeer tevreden over de wijze waarop dit is opgepakt. Een heldere communicatie en snelle service.

Efficiënter dan verwacht

Mooie auto gekocht, veerweg van thuis. Zonder garantie (vertrouw denk ik) .Sympathieken mensen. Marc , petje af. Als is er met dit auto weet ik dat ik aan de bel kan trekken. Problemen oplossers,toch?

Goed,snel en vriendelijk

Zoals altijd worden reparaties van tevoren met je doorgesproken en ze worden altijd naar tevredenheid gedaan. Dit alles op een zeer vriendelijke manier en markt conforme prijzen .

Prima geholpen en goede service, fijn

Prima geholpen en service, fijn Ik blijf klant.

Perfecte service

Al tientallen jaren doen ze het onderhoud van onze auto(s) Perfecte afspraken. Vooral overleg voor kosten worden gemaakt. Betrouwbaar budget. Haal- en brengservice indien nodig. Idem vervangende auto. En niet te vergeten: tijd voor een persoonlijk woordje.

Auto voor beurt. Telefoontje na uur met aandachtspunten en kosten . Prima service incl leenauto ivm (harde) regen

Al jarenlang mijn garage. Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Altijd bereid tot consensus

Hoofdstraat 109

5121JC Rijen