Perfecte service

Hele goede service van de eigenaar en vakbekwame monteurs.

Een garage met hart voor een veilige auto.

Vakkundige mensen, die hun afspraken nakomen en prima werk afleveren.

Weer snel en uitstekend geholpen!

Zeer tevreden over de geboden service.

Ik kon snel een afspraak maken (accucheck) en de daaropvolgende accuwissel was snel gebeurd.

Betrouwbaar bedrijf en goede service al jaren lang!

Vriendelijk, kundig en altijd goed advies

Echte vakmensen en klantgericht

De beste garage met de meest persoonlijke service

Wil je een goede maar ook persoonlijke service, dan moet je echt bij Kroonsberg zijn. Naast deskundigheid weten zij wat klantgerichtheid is. Het zijn echte toppers!

Goede en adequate ervaring

Mijn beide accu’s van de bus voor minder een valide chauffeur waren leeg en na melding hiervan werd het probleem snel en adequaat opgelost.

snelle service, goede kennis van zaken

Goede kennis van zaken en meedenken in oplossingen. Snelle service.

Autobedrijf Kroonsberg staat altijd voor me klaar!

Een brandend alarmlampje maakte dat ik onverwachts naar de garage moest. Aangezien ik de auto 2 dagen later nodig had, mocht ik hem daar laten en werd hij gelijk de volgende dag gerepareerd. Super snelle service dus. En ik word altijd tussendoor geholpen als ik onverwachts langs kom. O en nog iets, en mijn auto is al 20 jaar oud en rijdt nog prima. Ook dankzij garage Kroonsberg!

Geen betere service mogelijk

Correct in de afspraken Meedenkend met onvoorziene kosten Snelle afhandeling van storingen. Vriendelijk personeel

Autobedrijf Kroonsberg staat altijd voor me klaar!

Eerste contact met eigenaar is positief overgekomen en goede service.

Positieve ervaring met het bedrijf en aanbevelenswaardig.

Eerste contact met eigenaar is positief overgekomen en goede service.

Positieve ervaring met het bedrijf en aanbevelenswaardig.

Altijd goede en snelle service

Ik kan altijd terecht als er iets met de auto is. Alle medewerkers hebben veel kennis.

Autobedrijf Kroonsberg staat altijd voor me klaar!

Ik ben niet zo goed in recenties schrijven, maar: Auto op Internet gevonden, gezien, proefrit gereden, verliefd geworden en gekocht. Zonder poespas en met alles was erbij hoort! Ik heb het Autobedrijf - en natuurlijk het hele Team - daar als TOP ervaren..!! Vriendelijk, klantgericht, nauwkeurig, fair, open, communicatief en heel belangrijk voor mij: betrouwbaar!! Kan alléén zeggen: ,,Bedankt voor de uitstekende Service en de lekkere Koffie,,!!

Ik hoef eigenlijk maar één woord: Uitstekend!!

Ik hoef eigenlijk maar één woord: Uitstekend!!

Energieweg 3 5

3481MC Harmelen