Altijd een perfecte service!

Keurig een mailtje als de APK er weer aankomt. De auto wordt altijd goed nagekeken. Netjes een belletje wat de kosten gaan worden. Kortom super tevreden!

Altijd meedenkend, betrouwbaar en behulpzaam

Kom al jaren bij dit bedrijf en ze hebben mij nog nooit in de kou laten staan. Er heerst altijd een goede sfeer en het werk wordt naar behoren afgeleverd. De service gerichtheid vind ik bovengemiddeld en dat is vrij zeldzaam tegenwoordig. Echt top!

Betrouwbaar kundig klantvriendelijk behulpzaam

Al jarenlang een uitstekende ervaring met deze garage, fijne betrouwbare mensen.

Wederom erg snel en correct geholpen

Ook deze keer weer erg tevreden over de gehele 2-jaar beurt van de auto. Geen enkele klacht, goed te woord gestaan, goede communicatie over de werkzaamheden, vlot gereed.

Netjes werken volgens afspraak.

Persoonlijk en perfect

Persoonlijke aandacht, service op maat, prachtige auto

Van begin to einde perfecte service

Beter dan dit ga je het niet krijgen! Zo klant- en service gericht, ervaren monteurs, eerlijke prijzen en altijd een glimlach. Ik kom hier graag.

TOP! de service is amazing.

Wat zijn jullie geweldig. Ik ben een heel bij klant.

Top bedrijf

Professioneel, vriendelijk, transparant en super geholpen bij de aankoop van een mooie BMW cabrio.

Super Correct en Snelle Service

Goede communicatie… Snelle afhandeling.. Goede service

Top service weer!

Denkt mee, is flexibel en leveren service.

Kroonsberg brengt je auto in topconditie!

Deskundigheid en punctualiteit staan voorop bij Kroonsberg.

Bandenwissel

Weer een hele goede ervaring, nu met wisselen van de banden.

Nice Garage

Goed kwaliteit en service!

Kennis en kunde

Veel kennis en kunde. Goede service en altijd mogelijkheden om een snelle oplossing te bieden

Top autobedrijf met goede service

Werken erg netjes, stemmen vooraf af over de werkzaamheden. Service zoals je bij veel dealers niet gaat vinden (auto ophalen/brengen, binnen en buiten schoon weer terug) Gewoon vakmensen tegen nette prijzen!

Wat een fantastisch autobedrijf

Kwaliteit en service zijn van uitmuntend niveau. Super blij met hen!

Wat een service!

Deze week mijn eerste ervaring met Kroonsberg, vriendelijke duidelijke communicatie met een schone goed rijdende auto als resultaat!

Uitstekende service, betrouwbaar

Al 23 jaar mijn vaste garage, dat zegt meer dan voldoende

Zeer betrouwbaar en een fantastische service!

Betrouwbaar

Altijd correct, zorgvuldig ,vriendelijk en duidelijk over de werkzaamheden en kosten.

Snel, goed maar niet goedkoop

Keurig verzorgd, maar niet de voordeligste

Energieweg 3 5

3481MC Harmelen