Wat een geweldige service

Uitstekend , auto keurig netjes afgeleverd.

top

Super service, heel kundig en klantgericht. Absolute aanrader.

Altijd goede service

Als er iets met de auto is kan ik altijd terecht en wordt er altijd tijd voor gemaakt. Ook vind ik het prettig dat er duidelijk wordt gecommuniceerd wat er aan de auto moet gebeuren en waarom. En verder ben ik erg positief over de goede service die zij verlenen, wanneer mijn auto voor onderhoud of apk naar de garage moet.

Eerlijk, betrouwbaar, transparant en open in de communicatie.

Autobedrijf Kroonsberg heeft ons goed en snel geholpen. De heer Kroonsberg is open en transparant in de communicatie. De schade en de APK zijn goed gemaakt en uitgevoerd. Bijzonder tevreden over de gehele gang van zaken.

fantastisch

zeer netjes en vriendelijk geholpen!

Goed en betrouwbaar

Goede service, betrouwbaar, vriendelijk en behulpzaam. Heel fijn.

Top service!!!

Of het nu hulp is bij het kopen van een nieuwe auto (dank Jeremy) of groot onderhoud met haal-en brengservice (heel fijn met kinderen, dank Erik): altijd topservice bij Kroonsberg. Altijd vooraf overleg mogelijk over de kosten en als er tijdens het onderhoud meer onderhoud nodig blijkt, wordt er altijd gebeld! Helemaal top!! We blijven dan ook zeker terugkomen!

Aardige mensen

Straalt vertrouwen uit kom hier zeker Terug vlotte afhandeling Heb een goed gevoel bij de auto

Uitstekend,niet dat er iets uit steekt.. maar de service is wel uitstekend

Aardige en zeer bekwame monteurs in de werkplaats met dito opperhoofd (Ellis) bij de receptie.. Tevens een erg vriendelijke en behulpzame eigenaar (Jeremy) die service hoog in het vaandel heeft staan, zelfs voor zijn meest lastigste klanten :) (zoals ik en aanhang)

Empathisch en constructief!

Ze denken altijd in mijn belang mee, de basis voor een langdurige relatie.

Super Correct en betrouwbaar

Een aanrader !!!! om je auto te laten onderhouden...

Occasion gekocht met een heel goed gevoel

Middels BOVAG-occasions bij dit garagebedrijf terecht gekomen. Prima ontvangst en rustige voorlichting. De Audi Q5 waar mijn oog op gevallen was gekocht met een gerust gevoel. Verdere afwikkeling ook dik in orde

Volgens afspraak, Tevreden!

~Volgens afspraak mijn dimlicht en bodemplaat laten repareren. Keurig, snel en correct gedaan. Compliment over de werkwijze.

Dit bedrijf komt als zeer professioneel op ons over. Wij zijn erg vriendelijk en behulpzaam geholpen bij de aanschaf van onze auto. Alles is zeer vlot en goed afgewikkeld. Helaas is de afstand tot onze woonplaats te ver voor regulier onderhoud. Maar bij een vraag van deze of gene zal ik jullie van harte aanbevelen. vr. gr. Pieter en Nettie

top service

Kroonsberg heeft zowel bij de aankoop van mijn auto in Duitsland als bij het onderhoud altijd een uitstekende service verleend.

Dik voor mekaar

Vriendelijk, netjes, service.

Niet de goedkoopste, maar hier staat kwaliteit hoog in het vaandel. Mijn auto rijdt een stuk beter. Schone werkplaats, goede afstemming.

Uitstekende service

Fijn geholpen door de medewerkers van Kroonsberg. Leggen goed uit wat het defect van de auto is, en na reparatie zelfs een gewassen auto terug, stukje service van de zaak.

Al vele jaren een tevreden klant

Uitstekende service

Vriendelijke werknemers, uitstekende service en duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden! Wat ook fijn is is de haal en breng service :-)

Uitstekende Service

Deskundig advies en uitstekende service.

Betrouwbaar

Goede fijne communicatie, service en vertrouwd.

Andere auto laten kopen

Ik wilde een cabrio kopen en heb verzocht Kroonsberg te zoeken. Uiteindelijk een prachtige Volvo gekocht. Deze had ik vooraf niet gezien of gereden maar op advies van Jeremy gekocht! Geen moment spijt gehad. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Superfijn om hier klant te mogen zijn!

Prima autobedrijf!

Altijd duidelijk wat de werkzaamheden worden, altijd goed!

Super en eerlijk advies bij aankoop auto

Je wilt een tweedehands auto kopen en het moet wel een goede zijn en je wilt geen verrassingen achteraf. Kroonsberg heeft super geholpen bij het vinden en checken van de auto. Ik kreeg zeer kundig en onderbouwd advies. Nu weet dat ik een goede aankoop heb gedaan. Ontzettend bedankt!

Energieweg 3 5

3481MC Harmelen