Top ervaring.

snelle, nette, betrouwbare service, meedenkend!

Als vanouds, goed.

- Altijd overleg en uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. - Geen verrassingen achteraf.

Een heel goed garage, uitstekende service, fijne mensen

Een heel goed garage, uitstekende service, fijne mensen

Superservice door Autobedrijf Kroonsberg

Heel erg tevreden over de service! Jeremy en zijn team maken waar wat ze beloven. Afspraak is bij heb afspraak en dat voor een eerlijk advies en prijs. Ze zijn een echte aanrader. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje. Ik ben erg tevreden. Afz. Eugene Kuisch

Een zaak waar je je thuis voelt!

Je wordt vriendelijk en vakkundig geholpen. Er wordt goed met je meegedacht!

Eerlijke garage

Ik denk dat Kroonsberg een eerlijke garage is dat normale prijzen rekent. Kwam bij de garage via Autotrust. Je gaat met een goed gevoel naar buiten.

Altijd goed en snel geholpen

Goed autobedrijf. Persoonlijk en goede hulp voor beide auto’s. Kan er altijd langskomen als er iets is en zijn ze bereid om te kijken.

Vriendelijk. Goede uitleg voelde goed

Top service!

De service was zoals gewoonlijk weer erg goed! Erg tevreden over deze garage.

Goede communicatie en prima uitvoering van onderhoud en reparaties door autobedrijf Kroonsberg. Ze geven net dat stukje meer service waardoor je terug blijft komen zelfs als ze een aardig eind weg zitten.

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Ik maak al jaren gebruik van de service van Kroonsberg met meerdere auto's. Erg prettige garage met dito medewerkers. Betrouwbaar en klantvriendelijk. Nemen de tijd voor je. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Perfect gevoel over de aanschaf van nieuwe auto

Een groot compliment voor Jeremy Kroonsberg en zijn team. Ik heb weinig autobedrijven meegemaakt die service zo hoog in het vaandel hebben staan en daar op een hele goede wijze invulling aan geven. Ik zou Autobedrijf Kroonsberg aan mijn vrienden of kennissen zonder enige terughoudendheid aanbevelen voor de aanschaf en onderhoud van een auto.

ik ben zeer tevreden over de dienstverlening

behulpzaam personeel en ter zake kundig

Fantastisch

Ze maken altijd eerst kenbaar wat er gerepareerd of vervangen moet worden. Auto altijd gereed op de afgesproken tijd. Service top.

Altijd goed en ambitie om het nog beter te doen

Je wordt altijd weer verrast in het meedenken. Wordt zeer gewaardeerd!

In een woord: perfect

Zelfs een gratis wasbeurt bij een APK!!

Goed geholpen met vriendelijke mensen

Hoewel het probleem niet opgelost was waren zij al pro actief mee aan het denken aan een andere oplossing.

Vakkundig, service, snel

Vakkundig, servicegericht, keurig en snel geholpen.

Betrouwbaar, vriendelijk en goed

Niet voor niets al jaren onze vetrouwde garage!

Betrouwbare dealer

Betrouwbare dealer die voor je klaar staat. Geen gladde (verkoop)praatjes, maar zegt gewoon waar het op staat.

Top service en zeer correct....

Wij hebben er een auto gekocht. Super goede communicatie en correcte afhandeling.... Fijn bedrijf om zaken mee te doen....

Klantvriendelijk en een enorme vakkennis

Al een aantal jaar breng ik mijn auto bij Autobedrijf Kroonsberg in Harmelen. Zodra je je naam noemt, weten ze gelijk om welke auto het gaat. Ze weten alles van je auto en bellen altijd wat ze moeten doen als deze door de apk keuring moet komen. Ook als er niets is bellen ze toch even. Persoonlijk vind ik dat altijd erg fijn en mochten er kosten zijn, sta je niet voor een verassing.

superservice en top kundigheid

In een woord: SUPER

hele goede ervaring

Goede service en heeft verstand van de auto die wij gekocht hebben

Goede service en sneller geregeld!

Energieweg 3 5

3481MC Harmelen