Snel en goed geholpen

Voor een kleine reparatie kon ik zonder afspraak meteen terecht. Snel en goed geholpen.

Topgarage

Kom al erg lang in deze garage.Buiten t feit dat het bij ons om de hoek is, is iedereen altijd erg behulpzaam en maken ze tijd voor je.Prima service en snelle afhandeling. Erg blij mee !Hoop nog erg lang hier te komen.

Zeer vriendelijk en klantgericht

Zeer vriendelijk en klantgericht. Een aanrader.

Hele goede service van Jeremy en zijn team

Snel geholpen en ben heel tevreden

Service staat hoog in het vaandel bij Autobedrijf Kroonsberg

Een eerlijk en deskundig autobedrijf. Ik ben al jaren klant bij Autobedrijf Kroonsberg. Je wordt altijd gebeld voor wat er eventueel gemaakt moet worden en wat de kosten zijn. De service is meer dan goed!!!

Ben al jaren klant bij autobedrijf Kroonsberg en ik heb echt nog nooit een slechte ervaring gehad.. Vriendelijke monteurs die altijd voor je klaarstaan en Jeremy komt na wat hij belooft, dus ik ga hier niet meer weg..

Deskundige dienstverlening en prima service

Auto is snel en deskundig gerepareerd. En prima service rond de afhandeling.

Probleem met auto netjes en snel opgelost.

Zeer goede ervaringen met deze garage. Goede communicatie, aardige mensen en een opgeruimde werkplaats... In juni, voor auto groot onderhoud laten uitvoeren. Allemaal goed gegaan. Wat bleek tijdje later, olielekkage. Gemeld en ik kon de eerst volgende werkdag langskomen. Er bleek een ring op de oliefilter niet goed geplaatst te zijn. Binnen anderhalf uur nwe filter, alles schoongemaakt, olie bijgevuld en ik kon gaan. Alles kosteloos. Super opgelost.

Goede communicatie en service

echt een heel fijn bedrijf met goede mensen!

zeer klantgericht!

Altijd voor elkaar en goede service

Ik kom al jaren bij autobedrijf Kroonsberg en heb al onze auto's en motoren bij hun in onderhoud. Altijd goede service, vriendelijk en je kunt er met alles terecht. Deze topservice was ook de reden waarom ik destijds voor hun heb gekozen.

Een verademing.

Vakkundig. Zeer service gericht Vriendelijk Redelijke prijzen. Geen onnodige extra werkzaamheden Betrouwbaar.

Service is uitstekend

zeer correct. vriendelijk snelle afhandeling...

Excellence

I was provided with everything I needed to get the car in less than 2hrs. I have never seen such an excellent service.

Een top service!!

Autobedrijf Kroonsberg is echt een bedrijf dat service op het hoogste niveau geeft. Eerlijk, respectvol en een heel persoonlijke touch. Ik wil nooit meer anders en raad iedereen aan hier naartoe te gaan!

Ervaren, klantvriendelijk en super service

Als altijd zijn zij super klantvriendelijk. Laten altijd weten wat de kosten gaan worden en de service is uitstekend.

Top garage

Altijd vriendelijk, het is nooit teveel moeite, een prima service en betaalbaar!

Correcte zaak

Eigenaar in onze beleving eerlijke en transparant, wel een zaak om naar terug te gaan.

Uitstekend bedankt voor de snelle service

Kapot gereden band snel besteld en gemonteerd Erik en Jerremy bedankt

Prima service en goed advies

Mooie auto ingeruild en mooie prijs

Top service

Vakkundig personeel en goed overleg over de evt. kosten. Tevens snelle service , kortom ik ben tevreden

Goede en betrouwbare service

Goed en naar verwachting.

Snelle service en deskundig advies

Vlak voor mijn vakantie nog tijd gemaakt om hulpveren te plaatsen. Deskundig geplaatst en meteen goed advies over bijvullen van de airco.

Professioneel en betrouwbaar bedrijf

Breng hier al jaren mijn auto voor onderhoudsbeurten en APK. Goede service en informatie over waarom bepaalde zaken moeten gebeuren. Het omrijden waard.

Fijne snelle service na probleem en professioneel personeel

idem als hierboven

Energieweg 3 5