top persoonlijke service

Service niveau geweldig. Bij tijdgebrek wordt auto opgehaald en terug gebracht. Duidelijke analyse en nette prijzen

Fantastische garage met top service!

Deze garage beveel ik heel erg aan. Zij begrijpen wat service is tegen een heel redelijke prijs. Hoge kwaliteit en heel persoonlijk. Iedereen zou hier naartoe moeten gaan.

Uitstekend geholpen

Nette zaak, kennis van auto's en goed geholpen.

top, fijne service

We hebben onze Honda HRV hier gekocht voor een hele goede prijs. Hele fijne service, die net dat extra doen voor hun klanten! zoals de auto netjes voor je deur brengen echt top! Zou zeker nog een keer hier een auto kopen.

Beurt laten doen, alles netjes nagekeken en snel gerepareerd. Gratis vervangend vervoer geregeld. Top! Goede communicatie: ze hebben de tijd genomen om mij uit te leggen wat de auto nodig had en waarom.

Is erg goed

Services 100%

APK? Naar Kroonsberg!

Wederom een prima ervaring met Autobedrijf Kroonsberg. Efficiente en correcte afhandeling van de jaarlijkse APK. Ruilauto in bruikleen, zodat je niet hoeft te wachten. En gepoetst weer terug, wat een service!

Top service, vriendelijke en vakbekwame mensen.

Altijd behulpzaam, goed advies en betrouwbaar. Ze staan altijd voor je klaar voor onderhoud, reparaties en aankoop.

Uitstekend!

Auto voor wintercheck langsgebracht, binnen een dag stond die weer klaar. Toffe leenauto meegekregen! Schoongemaakt en afgetankt. Erg fijn! Bedankt :)!

Winterbanden en APK is weer netjes geregeld

Goede service en netjes werk

Snel geholpen, prima service

Ik kom geregeld bij deze garage. Wordt altijd snel en vriendelijk geholpen. Ook deze keer voor het plaatsen van winterbanden op velg was het dezelfde dag klaar.

Goed geholpen. Prima service

Altijd uitstekende service ook als ik onverwachts langskom

En natuurlijk wordt mijn auto ook prima gerepareerd als er iets is. Mijn auto en ik zijn inmiddels al jaren klant en ik ben heel tevreden.

Al jaren een super service !!

Al jaren gaat onze 2e auto naar deze garage voor onderhoud en APK. Alles wordt besproken en ze leveren echt een super service !!

Klantvriendelijk

Na de reparatie werd de auto van binnen en buiten helemaal schoongemaakt en vervolgens thuis afgeleverd, ik weet niet wat jullie nog beter kunnen doen, ga zo door gr Jan

Prima Service altijd

Deze keer verliep bandenwissel weer vlotjes. Rustig witten wachten ook fijn dat je een bericht van te voren krijgt.

Super service!

Koplamp kapot, auto is opgehaald en weer terug gebracht en gerepareerd.

Gewoon top!

Fijne service; goede communicatie. Onderhoud/reparaties worden zeer goed uitgevoerd en auto wordt altijd netjes afgeleverd.

Betrouwbare service

Eerlijk over de uit te voeren werkzaamheden. Denkt mee met de klant. Al jaren ben ik zeer tevreden over het onderhoud aan mijn oude autootje en ik denk dat er door Kroonsberg nog wel een ton op de teller bij kan.

Dikvoormekaar

Helemaal goed

Al jaaaren dik tevreden over Kroonsberg en de medewerkers.

Ik kom al 17 jaar bij Kroonsberg en ben dik tevreden over de service!

Leuk bedrijf met prachtige werkplaats en mooi aanbod. Service is ook super!

Ben reeds enkele jaren klant en in die tijd altijd goed geholpen op een eerlijke en open wijze

Kan met mijn vragen terecht en krijg daar een eerlijk antwoord op. Ben altijd goed geholpen. Voor mij een rede om daar nog jaren klant te blijven. Heb het volste vertrouwen in hun kunde en oprechtheid.

Een top auto gekocht. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf.

Geweldig, hoe snel ik mijn auto weer terug had!

Na te hebben geconstateerd dat mijn auto een lekke koppakking had en al het werk (mede door een ander gespecialiseerd bedrijf uitgevoerd) wat hier voor moest worden gedaan had ik mijn auto na een week al weer terug. Hij rijd weer als een zonnetje, bedankt team Kroonsberg!!

Energieweg 3 5

3481MC Harmelen