Behulpzaam , vriendelijk, zeer tevreden

Top monteurs die proactief meedenken in jouw belang

Deze mensen denken met je mee, maar niet om de kassa te kunnen laten rinkelen maar wel om mij als klant zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Geweldig! Het zijn nog autoliefhebbers ook! (Net als ikzelf), dat is fijn communiceren.

Geen lange wachttijden, prima en snelle service

Op heel korte termijn onderhoud voor voertuig kunnen inplannen. Bijzonder fijn die haal- en breng service en uitvoering geheel conform vooraf gemaakte afspraken. Heel prettig adres en ook fijn te horen de waardering als klant, is een zeldzaamheid tegenwoordig.

Vriendelijk geholpen, snel zonder allerlei poespas, top!

Kon snel terecht, alles in één keer afgesproken en geregeld met een superleuke nieuwe auto (en één heerlijk aardigheidje!) als eindresultaat!

perfecte service met een smile

Mensen met verstand van zaken die een stap verder gaan in service verlening.

Altijd netjes en correct, en een top service

Direct geholpen.

Mijn nieuwe importauto had geen apk en toen ik daarover belde kon ik dezelfde dag nog geholpen worden. Topservice!

Top garage.vriendelijke mensen en klantgericht denken.

Altijd weer netjes geholpen, duidelijke afspraken je weet waar je aan toe bent

Heel goed

Helemaal goed , ik kon er op wachten ,kreeg koffie , top .

Al jaren zeer tevreden!!!

Zeer kundige medewerkers waarbij bijna alles mogelijk is en niks teveel is.

Service gericht bedrijf

Buiten de APK keuringen of gewone beurten kunnen we altijd vrij makkelijk 'even tussendoor.' We zijn al heel lang klant, meer dan twintig jaar. Alle monteurs zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Spoedreparatie was in goed overleg mogelijk

Bij een onverwachte storing aan de remmen kon ik direct terecht, ook al was er weinig personeel werd ik toch snel dezelfde dag geholpen. Service met een glimlach!

Vriendelijk, professioneel en behulpzaam

Ik ben nu meerdere keren erg vriendelijk, professioneel en behulpzaam geholpen door de medewerkers. Ze denken mee in oplossingen en zijn altijd erg vriendelijk.

Top vakmanschap en service

- grondige check van auto - contact over bevindingen met advies - vakkundig uitvoering van reparatie en/of onderhoud - auto als nieuw afgeleverd en rijdt ook zodanig

Heel goed

Voor mij de eerste keer bij Autobedrijf Kroonsberg. Ik heb een APK laten doen en ik ben zeer goed geholpen.

Prima service!

De medewerkers zijn altijd bereid om ongevraagd het stapje extra te zetten.

Prima geregeld, volgens afspraak.

Auto gekocht als bedrijf, mooi volgens afspraak stond auto klaar alles via internet geregeld, top.

Altijd uitstekende service

Kroonsberg is one of a kind! Vriendelijk, luisteren, meedenken, altijd meer dan goed! Al meer dan 15 jaar autootje hier in onderhoud en hij gaat de 300k halen, hoor!

Prima service, persoonlijke benadering en snelle reactie

Het bedrijf werkt transparant en verleent prima service. Bij vragen van de klant wordt snel, deskundig en adequaat gereageerd. De benadering is klantgericht, zeer persoonlijk en schept vertrouwen.

Een betere garage kan ik mij niet wensen!

Altijd vriendelijke en geweldige service. Er wordt eerlijk en goed advies gegeven, de werkzaamheden worden vakkundig en snel uitgevoerd.

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg wat er moet gebeuren aan de wagen. Hebben alle tijd voor de uitleg van werkzaamheden.

Top bedrijf.

Met zo een garage kun je alles lopend houden, perfect correct. Ik kan niets anders zeggen.

Energieweg 3 5

3481MC Harmelen