Kwam voor het nakijken van de banden en er werd een lekke band geconstateerd en meteen verholpen

Klant vriendelijk en goede service

Top service met een persoonlijke touch!

Ook deze keer weer ging Autobedrijf Kroonsberg net dat extra stapje dat het verschil maakt!

Wat van een garage verwacht mag worden.

Geattendeerd door mijn zoon Kroonsberg gevraagd mijn auto een servicebeurt te geven. De auto wordt opgehaald, de rit naar de garage gebruikt voor annalisering van hoe de auto ‘aanvoelt’, rijdt en eventueel ontdekken van wat aandacht behoeft. Dit als aanvulling op de gebruikelijke inspectie in de garage en opstelling van een reparatie rapport. De bevindingen, alsmede wat nodig wordt geacht, zijn telefonisch doorgesproken en na accordering vakkundig en prijstechnisch verantwoord uitgevoerd. Na uitvoering, telefonisch hiervan op de hoogte gebracht alsmede besproken wat eventueel in de nabije toekomst aandacht zou kunnen gaan vragen. De auto is vervolgens weer terug gebracht. Het contact met dhr. Kroonsberg, zijn klantgericht denken en handelen en vakkundig uitgevoerd zijn van de werkzaamheden doet mij deugd en niet onbelangrijk stelt mij gerust en bevestigt dat mijn auto bij Kroonsberg in goede handen is.

klantgericht en deskundig

Uitstekende service, geen verassingen door voorafgaand overleg

betrouwbaar

Wij zijn tevreden over hun goede service en communicatie.

Super behulpzaam

Altijd erg behulpzaam en denken met je mee. Super service en altijd vooraf even een Check wat ze gaan doen en of je het er mee eens bent

Altijd perfecte service en advies

Een betere ervaring bij een garage heb ik nog nooit gehad. Bij autobedrijf kroonsberg zijn ze servicegericht, persoonlijk en ze hebben ze verstand van zaken. Een absolute aanrader

Prima service, altijd meedenkend

Goede service, denken altijd mee voor de beste oplossing van een probleem, waarbij tevredenheid van de klant voorop staat.

Service tot in de puntjes!

Altijd correct en netjes, wordt altijd met je meegedacht... vriendelijk en coulant!

Tevreden

Vriendelijk en fijn dat over de kosten eerst wordt gebeld wat voor problemen de auto heeft qua reparaties. Hele fijne service en snel gerepareerd. We zijn heel tevreden!

Alles is top geregeld

netjes schoon en mooi bedrijf

Zeer vriendelijk, snel en deskundig

Ik kwam met mijn camperbus die een kapotte dynamo had. Garantiegevalletje waarbij direct werd gehandeld. Claim ingediend, direct nagebeld om de snelheid erin te houden. Toen ik belde wanneer de reparatie na goedkeuring van de claim gepland stond, zat de dynamo er al in. Fantastische service! En lekkere koffie!

Alles prima geregeld !

erg prettig zoals gewoonlijk en prima service.

Perfect, eerlijk bedrijf

Voor het eerst hier met onze Sprinter bus. Telefonisch vriendelijk geholpen en kwamen voor APK en onderhoud, eerlijk advies gekregen... Wat deze tijd per garage nog wel eens kan verschillen... Tot zover een aanrader!

Actieve houding tbv de klant

Problemen goed opgelost!

Altijd bereikbaar, snelle service, normale prijzen, goede uitleg.

Uitstekend, eerlijk en transparant.

Eerlijke en transparante communicatie over wat er aan auto moet gebeuren. Kroonsberg geeft daarbij advies wat noodzakelijk is en wat niet, het is dan de keus aan de eigenaar om te bepalen wat hij/zij uitgevoerd wil hebben. Fijn en klein autobedrijf met waar ze kennen en klantvriendelijkheid hoog In het vaandel staat.

Geweldige service

Ik wilde een nieuwe auto kopen. Had er 2 gezien. En hun gingen kijken welke het beste was. En de gene die er goed uit kwam, heb ik nu gekocht. Ze helpen je met advies en het word goed geregeld.

Super service

Zeer betrouwbaar garagebedrijf met uitstekende service

Topservices!!!

Voor zowel de auto en de caravan was de service helemaal top. Klantvriendelijk personeel.

Vriendelijke geholpen en probleem goed opgelost.

Na een storingsmelding (EPC) en de auto in noodloop heb ik contact opgenomen met Autobedrijf Kroonsberg. Ze hebben mij goed geholpen en het probleem opgelost. Ze hebben eerst duidelijk met mij overlegd wat het probleem was en hoe het opgelost kon worden alvorens de reparatie uit te voeren. Erg fijn en vriendelijk contact. Helaas hadden ze het erg druk en moest ik 3 weken wachten voor ze tijd hadden om mijn auto in te plannen.

Professioneel

Dienstverlening en servicegericht is heel belangrijk in deze tijd. Flexibel voor de klanten en de auto word ook nog eens netjes afgeleverd na een onderhoudsbeurt. Kortom er staat een goed op elkaar ingespeeld team! Wat ook al jaren met elkaar werkt! Top dus! Vriendelijke groet, TEAM LES en familie van den Brink

Top service van een top bedrijf.

Komen altijd afspraken na en communiceren duidelijk over de werkzaamheden die zijn te verrichten.

een warme en uitstekende service van Kroonsberg

Het bedrijf (Dhr. J. Kroonsberg zelf) is vroegtijdig naar mij toe, om aan te geven, dat de auto, voor een service beurt of andere activiteiten naar de garage moet. Halen en brengen wordt altijd verzorgd. Ik ben volledig rolstoel afhankelijk en in de auto (VW-bus) maak ik de transfer naar de autostoel. Achter het stuur heb ik handbediening om te remmen en gas te geven! Op deze wijze kan ik onbeperkt auto rijden. Voor service en andere activiteiten hoe ik niet naar de garage om mijn auto in te leveren.

Energieweg 3 5

3481MC Harmelen