Wij zijn door dit bedrijf goed behandeld, klantvriendelijk en vertrouwd.
Snel, netjes en goeie koffie.
Prettig en deskundig
Prima bedrijf , meestal alleen APK ,echter komt er altijd wel wat bij wat versleten is en aan vervanging toe is volgens de monteurs . ze laten wel de onderdelen zien die versleten zijn achteraf. ik heb verschillende ervaringen met bedrijven gehad , bij deze blijf ik.
Probleem met auto werd door dit bedrijf goed opgelost
Door CarXpert van Gurp snel op weg geholpen toen mijn accu leeg bleek te zijn (en later ook kapot na 8 jaar gebruik). Ook een nieuwe accu was de andere dag snel geregeld.
Gewoon goed en vriendelijk geholpen.
Ik kom hier al 10 jaar naar volle tevredenheid. Ze stellen hier een goed werkende auto op de eerste plaats en bij twijfel bellen ze altijd voor overleg.
zeer goed
Direct bij inlevering van de auto kon door het bedrijf worden aangegeven wanneer deze ongeveer klaar zou zijn. Het betrof een reparatie en een kleine beurt gecombineerd. De auto was de zelfde dag nog klaar én zelfs gewassen !
Je wordt er goed en menselijk behandeld
Ik heb het idee dat er soms een oneigenlijk advies wordt gegeven. Bij een second opinion blijkt het soms anders te zijn als datgene wat mij is verteld. Het resultaat is dat de kosten dan later ook beduidend lager uitvallen.
Goed, adequaat, vriendelijk.
Prima ervaringen, het is een klantvriendelijk en professioneel bedrijf.
Snelle en een Correcte afhandeling
Industrieweg 1 C