Laden reviews...
85 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een overwegend positieve ervaring bij Van Gurp. Klanten waarderen het vriendelijke personeel, het duidelijke overleg en de professionele aanpak. Er wordt vaak gesproken over snelle en betrouwbare service met duidelijke prijzen en heldere uitleg.
kwikservice, nieuwe ruitenwisserbladen gekocht en voor dat ik het wist zaten ze al op de camper, bedankt
8 August 2026
Cees
Zwolle
Goede service en correct.
7 August 2026
TWELLO
carexpert van gurp heeft mij uit de brand geholpen ik was te laat met mijn caravan ivm de kleine beurt toch zag hij nog kans om mij te helpen zodat wij veilig op vakantie konden gaan
Roelf
wijhe
Deskundige mensen die weten wat ze doen. Niet te veel en niet te weinig. En van prima kwaliteit.
Rob
Deventer
Beide onze auto's zijn sinds wij in Wijhe zijn komen wonen in onderhoud bij CarXpert van Gurp. Het is een garage met vriendelijk personeel, goede service zonder gedoe en zonder dat ze je het vel over je neus trekken. Een garage die met mij als klant meedenkt en daar houd ik van.
Patrick
Wijhe
Aankoop auto. Het is geen showroom met tientallen auto's. Maar de auto die je zoekt zal er maar tussen staan. En dat bleek zo te zijn. Meteen goede zaken kunnen doen. Geen gedoe gewoon informeel en duidelijk gevoel dat er naar je geluisterd wordt als klant..
1 August 2026
Antoine
Apeldoorn
Wij hebben een Reich mover onder onze Kip Shelter laten plaatsen door CarXpert Van Gurp en zijn daar erg blij mee. Vanaf het eerste contact werd er prettig meegedacht en kregen we eerlijk en deskundig advies. Geen verkooppraatjes, maar gewoon kijken naar wat het beste bij onze situatie past. De prijs was netjes en de mover is snel en heel zorgvuldig ingebouwd. Wat ik daarnaast erg waardeer, is de betrokkenheid en het persoonlijke contact. Het is fijn om zo'n betrouwbaar bedrijf gewoon in het dorp te hebben.
Simon
Wijhe
Binnen een dag is de luifel van mijn camper weer gerepareerd, ondanks de volle planning. Klasse!
Goede communicatie
OLST
Ook voor de montage van een fietsenrek op het frame van een camper is van Gurp een goed adres. Ze leveren prima werk af!
29 July 2026
Jan
Veeningen
Heb de caravan nog niet gezien maar ben op de hoogte gehouden wat er allemaal aan gebeuren moest en heb ik vertrouwen dit gezegd dat prima was ...omdat ik de Caravan monteur erg plezierig en eerlijk over kwam.
25 July 2026
Gerard
Heino
Een ander auto gekocht via Carxpert Van Gurp, dik tevreden. Afgeleverd zoals afgesproken en achteraf ook goede service.
25 July 2026
Hans
Wijhe
Prima sevice en zeer goed geholpen..
21 July 2026
Erik
Wijhe
Snel en adeqaat gereageerd, zodat we nog op tijd met vakantie konden gaan.
20 July 2026
Jan
Vlotte afwerking
18 July 2026
Henk van Riel
Wijhe
Altijd meedenken, overleggen. Goede adviezen.
15 July 2026
Alles volgens planning
14 July 2026
Theo
Olst
Top garage .snel en eerlijk. .
27 June 2026
Gerrit
Top ervaring,
Gerold
Heino
Je wordt netjes en correct geholpen.
Hendri
Wijhe
Vriendelijke, vakmensen die met je meedenken en problemen oplossen zonder je het vel over de neus te trekken. Die combinatie kweekt vertrouwen en loyaliteit.
Patrick
Snel, goed en persoonlijk